El Coro presenta la seva oferta d’activitats i tallers culturals per infants i joves d’entre 6 i 18 anys

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 00:00

Des de Sardanes fins a Cant coral, Teatre musical o Tallers de rap. La Societat Coral Obrera “La Glòria Sentmenatenca” ha publicat aquest mes d’octubre nous cursos que oferirà als infants i joves del municipi. 

Sardanes
 

Comença el 21 d'octubre

Tens entre 6 i 12 anys i t'agrada ballar? T'agradaria ballar el ball tradicional de Catalunya de manera diferent i divertida? 

És el teu moment! Ara et toca ser l'estrella del món sardanista! Els dijous de 17:15 h a 18:45 h vine a gaudir de les sardanes amb l'Anna Tantinyà, una gran sardanista de sardana esportiva que ve cap a Sentmenat amb moltes ganes d'ensenyar-nos cada raconet de màgia que amaga la sardana!  Espardenyes en marxa clicant aquí!

 

Les Llavors 

 

Les Llavors, una coral infantil per nens i nenes de 8 a 12 anys, dirigida per en Luc Olivier. Aquest projecte, a partir del 18 d’octubre, permetrà l’adquisició d’una bona tècnica vocal, la qual cosa implica aprendre a respirar adequadament, a col·locar el so sense forçar les cordes vocals, a prendre consciència del propi cos i a crear hàbits d’higiene vocal saludables. 

És un mitjà fantàstic per desenvolupar l’educació en valors, ja que el cant coral afavoreix la integració del nen en un grup, aprenent normes de convivència, de socialització i de respecte. Desenvolupa actituds positives de solidaritat, compromís, participació, assumpció de responsabilitats grupals i fomenta l’autoestima. 

Aquest cor infantil assaja els dilluns de 17:15 h a 18:15 h. Inscripcions aquí!

 

Coralies

 

El Coro recupera el projecte Coralies a partir del 18 d’octubre dirigit per en Luc Olivier. 

Aquest projecte de cant coral reuneix la creació de concerts i propostes escèniques, el desenvolupament de diferents habilitats i competències artístiques i un espai saludable de creixement i de trobada del jovent d’entre 12 i 16 anys. 

Durant les sessions de treball i concerts descobriran diferents tipus de repertoris i treballaran diferents aspectes del cant coral com ara la tècnica, la interpretació, el moviment i la posada en escena. 

Periòdicament, també treballaran amb altres agrupacions artístiques per a la creació de concerts i programes musicals compartits, espectacles i projectes de col·laboració. 

Desitgen poder oferir una experiència artística, musical i humana completa els dilluns de 18:30 h a 19: 00 h. Inscripcions clicant aquí!

 

Teatre Musical

 

Comença el 21 d’octubre.

Els dijous de 17:15 h a 18:45 h gaudeix del teatre musical. Activitat per joves de 14 a 18 anys dirigida per la Jana Errando, ballarina i actriu barcelonina. El musical és una forma de teatre que combina música, cançó, interpretació i ball. 

És una disciplina que barreja diferents expressions artístiques que permet al jovent poder expressar-se i fer ús de la seva veu i cos mentre gaudeixen del teatre i la música.

L’objectiu del grup de teatre musical de ‘El Coro’ és passar-s’ho bé, venir a gaudir de la música, del teatre, de la dansa... I entre les persones integrants del grup es decidirà quina obra treballar i representar a final de curs. Inscriu-te aquí!

 

Taller de Rap

 

Dissabte 23 d’octubre a les 11:30 h vine a provar el Taller de Rap amb la rapera A.K.A Idadeoia. El rap és una eina fantàstica perquè el jovent trobi una via per a poder expressar-se, formar-se i també empoderar-se i animar a altres a què ho facin.  A més, el Rap és una eina que ha permès a molts joves poder fer música sense haver tingut pràcticament accés a formació musical. 

Els objectius d’aquests tallers setmanals són:

  • Conèixer aspectes bàsics de la cultura Hip Hop i obtenir eines per a començar a rapejar. 

  • Que els i les joves adquireixin eines per a escriure lletres de rap: conèixer el tipus de patró més bàsic, tipus de rimes, recursos literaris, estructures, elements de les instrumentals, etc. • Reflexionar sobre algunes de les principals problemàtiques socials que existeixen: racisme, LGBTIfòbia, masclisme, classisme, entre d’altres. 

  • Expressar mitjançant l’art el què es pensa i se sent sobre el món i sobre un mateix. 

  • Conèixer referents del rap i el trap que surtin de l’estereotip de l’home blanc hetero cis: persones migrades, dones i persones LGBTI Q+. 

  • Guanyar confiança per a expressar-se en públic i treballar el llenguatge.

  • Treballar la improvisació i la creativitat. 

L’activitat serà els dissabtes d’11:30 h a 13:00 h. 

 

Per més informació i fer les inscripcions a les noves activitats passeu per les oficines de ‘El Coro’ de 17:30 h a 20:30 h o si sou socis/sòcies ho podeu fer a través del formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnWGKWm5UKEHjZSJJgcCaF9T2vF1V9U2X6nvoFPAmND3Mvqw/viewform

 

Darrera actualització: 05.10.2021 | 11:38