El conseller d'Interior, Miquel Buch, fa una visita institucional a Sentmenat

Dimecres, 13 de març de 2019 a les 00:00

El dijous 28 de febrer el conseller d’Interior, Miquel Buch, fa una visita institucional a Sentmenat per visitar les obres de la nova comissaria de la Policia Local.

Els membres de l’Ajuntament de Sentmenat van donar la benvinguda al conseller d’Interior Miquel Buch, aquest dijous 28 de febrer, a les portes de l’Ajuntament. La visita es va iniciar amb la signatura del llibre d’honor del consistori on, acompanyat per l’Alcaldessa Núria Colomé i bona part de l’equip de govern, el conseller va procedir a llegir l’escrit dut a terme on citava l’honor de poder estar al municipi de Sentmenat, feia al·lusió al dia 1 d’octubre i al compromís amb la llibertat, especialment la dels presos i exiliats polítics.

Posteriorment, Miquel Buch, l’alcaldessa, els altres membres de l’Ajuntament i membres de la mateixa Policia Local, van visitar les obres de la nova comissaria de la Policia Local de Sentmenat situada on l’antic espai per a joves.

Aquestes obres s’han dut a terme per consens de tots els grups municipals i han estat prioritàries d’acord amb les necessitats del cos policial i en la nova distribució s’ha tingut una especial cura per aconseguir una policia de proximitat i pensant en tot moment per l’usuari. Val a dir que les noves dependències podran acollir un nombre d’efectius major, podent passar de 17 actuals a fins a 23 membres, per tant, és important la crescuda per tal de no limitar els serveis a la comunitat i la seguretat pel municipi. L’arquitecta municipal va donar les explicacions tècniques a tota la comitiva de les que disposaran les instal·lacions policials, fent especial menció a les tècniques més modernes emprades a favor de la seguretat del ciutadà i, alhora, de la tecnologia i mesures sostenibles, ecològiques i de reglament mediambiental que disposarà l’equipament

Les obres finalitzaran cap a la primavera però no serà fins a l’estiu que es farà efectiu el trasllat. Aquesta demora garantirà el correcte funcionament de la comissaria al 100%, per a poder brindar el servei que cal al nostre poble, Sentmenat.

Darrera actualització: 13.03.2019 | 21:17