El Consell d’infants proposa activitats pels infants de Sentmenat per tancar el curs escolar

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

El Consell d'Infants de Sentmenat es va veure obligat a aturar els projectes que s'estaven treballant, la campanya de conscienciació en vers l'incivisme i l'organització d'una activitat per la Festa Major, així com la pròpia activitat del Consell, les reunions i trobades habituals. Tot i això, han seguit treballant de manera telemàtica i han proposat activitats adreçades als infants de Sentmenat.

La programació proposa tres activitats:

  • Un concurs

Els consellers/es han organitzat un concurs amb tres reptes, aquells infants que els assoleixin, entraran en el sorteig d’un val bescanviable a un comerç local valorat en 30 € (material escolar o jocs infantils).

Per poder participar, s’haurà d’enviar al correu smnt.consellinfants@sentmenat.cat o fer una publicació a l’Instagram amb el hashtag #ConsellinfantsSentmenat amb un vídeo o fotografia que demostri que has assolit els tres reptes proposats:

  • Envia'ns un vídeo practicant el teu esport preferit
  • Recomana'ns un llibre o joc de taula
  • Mulla't i envia'ns un vídeo on surtis passa't per aigua.
  • La creació d’una exposició “Estiu 2020, el meu estiu”

La proposta dels consellers/es pretén animar als nens i nenes de Sentmenat a fer dibuixos per fer una exposició, on els artistes seran ells.

Per tal de poder participar, s’haurà de lliurar el dibuix en DIN A4 (horitzontal) a l'OAC de l'Ajuntament abans del 31 de juliol o enviar el dibuix escanejat o en fotografia (en bona qualitat) al correu smnt.consellinfants@sentmenat.cat.

  • Un espectacle infantil.

Per tancar les activitats proposades i acomiadar-nos del curs escolar, els consellers i les conselleres us proposen un espectacle de màgia a càrrec del mag “Oscar de la Torre” el dissabte 27 de juny a les 12 h per streaming.

Per tal de poder accedir a l’espectacle, el dissabte 27 de juny publicarem mitjançant les xarxes socials de l’ajuntament l’enllaç per connectar-se a la plataforma Zoom.

Us demanem si us plau, que abans d’entrar a la plataforma bloquegeu la webcam, que estigueu molt atents i atentes i amb els micròfons oberts! Ja que l’Oscar necessitarà la vostra ajuda.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 16:14