El ciclista sentmenatenc, Jaume Cunill "Makako" estableix un nou rècord en pujar el Farell 17 vegades seguides en 24 h

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

El sentmenatenc ha establert un nou rècord aquest cap de setmana al món de la bici. El repte es trobava en pujar i baixar el Farell el màxim de vegades possibles en 24 h. Finalment ho va fer 17 vegades en 24 h, realitzant-ne 3 més per tal d'aconseguir l'Everesting: realitzar un recorregut amb un desnivell total de 8.845 m.

Jaume Cunill, més conegut com a Makako dins del món del ciclisme, ha batut rècords aquest cap de setmana. El repte era pujar i baixar la muntanya d'El Farell amb bicicleta de carretera el màxim de vegades durant 24 hores. Per poder realitzar aquesta fita, havia de ser autosuficient i amb els descansos que ell mateix decidís sobre la marxa.

Tot i que la circulació nocturna va complicar molt més el repte, ja que la manca de visibilitat i la fauna de la muntanya afegien tensió i desgast físic, el sentmenatenc va aconseguir 17 ascensions a la muntanya.

En acabar, davant la possibilitat d'aconseguir un Everesting, va seguir amb 3 ascensions més que quedaven per la fita de realitzar un recorregut amb 8.845 m de desnivell.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 09:46

Imatges

makako1