El Centre Esportiu de Sentmenat obre les seves portes aquest dilluns 22 de juny

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

El gimnàs municipal obrirà les portes al públic després de mesos de pandèmia amb una normativa que assegurarà una pràctica d'esport segura i saludable.

Amb la finalització de l'Estat d'Alarma per la COVID-19, el CEM de Sentmenat reobrirà les portes al públic sentmenatenc aquest 22 de juny amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries per fer exercici físic de forma segura. L'horari es mantindrà de 8 a 22 h de dilluns a divendres i de 9 a 14 h dissabtes i diumenges.
Aquestes són les mesures que es prendran per fer del CEM una zona segura per a tothom:

  • S'ha reforçat la neteja i desinfecció de màquines i mobiliari i serà necessària la teva col·laboració per desinfectar el material que utilitzis abans i després del seu ús.
  • El Centre comptarà amb una estació de desinfecció a l'entrada i a les sales disposaràs de material desinfectant per garantir la total desinfecció dels materials que utilitzis.
  • Es limitarà l'aforament al que disposin les autoritats però preveiem que es podrà fer ús del Centre amb normalitat i que la limitació d'aforament no afectarà el normal funcionament. Hem senyalitzat espais i redistribuït les màquines per mantenir en tot moment la distància de seguretat. En algunes sessions d'activitats dirigides caldrà reservar amb antelació com ja es feia abans.
  • Recomanem acudir al Centre a les hores de menor afluència, de 8 a 9 h, d'11 a 18 h, a partir de les 20 h i caps de setmana, venir canviat i dutxar-te a casa per evitar utilitzar els vestidors.
  • L'aforament estarà controlat informàticament i el torniquet impedirà l'accés al Centre si s'arriba al 50% de l'aforament. Com a centre ens guardem la possibilitat de limitar el temps de permanència davant problemes d'aforament.
  • El carnet del Centre serà obligatori per poder accedir-hi, no es podrà entrar sense el carnet, encara que siguis membre de ple dret. És un requisit indispensable, per seguretat de tots.
  • No cal reservar hora per accedir al Centre, tots els espais i equipaments estaran totalment disponibles. La prevenció i la seguretat de tothom depèn, sobretot, de la distància física.
  • Els dies de juny que el Centre estarà obert no es cobraran per compensar els dies de tancament del mes de març.
  • Hem disposat una senyalització extraordinària i complementària on trobaràs totes les indicacions obligatòries i recomanades perquè puguis utilitzar el teu Centre amb tota seguretat, segueix-les i respecta-les en tot moment, per a la seguretat de tothom.
Darrera actualització: 26.08.2020 | 13:36

Imatges

normes CEM