Dos estudiants de Sentmenat reconeguts en el Certamen Atenea

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 18:00

El Certamen Atenea de treballs de recerca de 2n de Batxillerat ha reconegut els projectes de Júlia Giba i Jean Pol Tabi, estudiants de l’Institut de Sentmenat.  

El passat 22 de març es va celebrar l'acte de reconeixement públic del Certamen Atenea de treballs de recerca de 2n de Batxillerat. L'acte es va celebrar a l'Auditori Municipal Miquel Pont de Castellar del Vallès, i va reunir estudiants de Castellar, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.

Enguany 10 treballs realitzats per 20 alumnes van ser guardonats amb un diploma i una gratificació a l'acte públic de reconeixement. Dos estudiants de l'Institut de Sentmenat van rebre aquest reconeixement durant l'acte, es tracta de Júlia Giba i Jean Pol Tabi.

La Júlia va fer el seu treball de recerca entorn "El comportament de la freqüència cardíaca en el treball aeròbic i anaeròbic", en el qual va realitzar un estudi a subjectes d'entre 15 i 20 anys, classificats per estils de vida i sexe. La Júlia va poder concloure que el treball anaeròbic requereix un temps de recuperació de la freqüència cardíaca inferior a l'aeròbic, i què els homes tenen, per norma, una freqüència cardíaca més baixa que la de les dones.

El treball de recerca d'en Jean Pol va tractar sobre "La fagoteràpia: una alternativa al tractament d'infeccions bacterianes amb antibiòtics". Durant aquesta tasca en Jean Pol va poder concloure que els bacteriòfags són més eficients que els antibiòtics per eliminar bacteris patògens.

Des de l'Ajuntament de Sentmenat volem felicitar aquests dos joves estudiants pels seus treballs de recerca i aquest reconeixement en el Certamen Atenea!

Darrera actualització: 28.03.2023 | 18:33