Dilluns 16 s’obre la inscripció al Casal d'Estiu del CEM de Sentmenat

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 00:00

A partir del pròxim dilluns 16 de maig ja es podran fer les inscripcions per infants i joves de 3 a 15 anys (2018-2006) que vulguin participar en el Casal D’estiu d’Ègora al CEM de Sentmenat del 27 de juny al 29 de juliol i del 29 d’agost al 2 de setembre. Aquest casal d'estiu està subvencionat per l'Ajuntament de Sentmenat. 

Hi haurà tres modalitats de casals, pels més petits (3 a 5 anys), infantil (6 a 9) i jove (de 10 a 15). L’horari serà de 9 a 13:30 als matins, de 9 a 16.30 h amb menjador inclòs i hi haurà servei d’acollida de 8 a 9 h. Més informació al document adjunt a aquesta notícia.

Podreu gaudir d’un estiu de jocs, música, teatre, tallers d’art, activitats aquàtiques i moltes més. Totes les activitats es fan amb la col·laboració de l’Associació Taller d’Art de Sentmenat, l’Aula de teatre del Coro i el Centre d’Ensenyament Musical de Sentmenat.

Com fer les inscripcions?

Les inscripcions només es faran telemàticament a través del web www.cemsentmenat.cat/noticies, on trobareu el formulari per omplir.

El pagament es formalitzarà per transferència bancària en el moment de la inscripció, seguint les indicacions que trobareu al web.  

Subvencions pel Casal d’Estiu

L’Ajuntament de Sentmenat dona cada any una subvenció per tal de fomentar l’educació en el lleure per tots els infants del municipi, aquesta subvenció busca també afavorir la conciliació familiar i que tothom qui vulgui pugui realitzar els casals d’estiu.

En aquest sentit, es podrà demanar a través de la seu electrònica www.sentmenat.eadministracio.cat. El preu subvencionat només s’aplicarà a persones residents de la unitat familiar empadronades a Sentmenat i/o a sòcies d’Ègora CEM Sentmenat. 

La sol·licitud de la subvenció és el primer que s’ha de fer abans de la inscripció al casal, una vegada s’hagi enviat la sol·licitud de subvenció pel casal d’estiu i de setembre es rebrà el rebut amb el qual es podrà fer la inscripció.

Darrera actualització: 12.05.2022 | 13:32