Dia sense fum als centres educatius de Sentmenat

Divendres, 27 de maig de 2022 a les 00:00

Durant aquest trimestre, i amb motiu del Dia sense Fum que se celebra el prper 31 de maig, tots els centres educatius de Sentmenat, els seus alumnes i famílies han participat en la recollida de dades referents a la mobilitat al poble per saber com anem a les escoles, quins són els recorreguts més utilitzats, les incidències que ens hi podem trobar, etc. L’objectiu és poder treballar per tenir un poble més segur, net i sostenible i poder acabar definint camins escolars per a tothom.

Una vegada tancat el període de recollida de dades tindrem tota la informació per a poder valorar accions a realitzar.
Com a tancament d’aquesta campanya de recollida de dades volem celebrar una jornada molt especial, El dia sense Fum als centres educatius de Sentmenat. Aquesta és una proposta que va sorgir del Consell d’Infants i que  tots els centres educatius han acollit amb molt d'interès.
Per això el proper dia 3 de juny us proposem de fer que Sentmenat sigui una mica més net, segur i sostenible. Aquest dia tothom que pugui, anirà a les escoles i institut a peu, en patinet, bicicleta o patins, deixarem els cotxes a descansar. Cal que tingueu en compte que durant tot el matí hi haurà canvis:

  • A cada centre hi haurà un espai d’aparcament per poder deixar patinets i bicicletes.
  • Hi haurà talls de carrers i tancament de zones d’aparcament properes als centres per facilitar que tothom hi pugui arribar amb seguretat.
  • Cada centre organitzarà al llarg del matí activitats relacionades amb la diada.
  • Per tothom que vulgui arribar a les escoles d’infantil i primària tot passejant, l’associació Sentmenat bici us proposa quedar al Castell a les 8.30 i anar tots en comitiva amb les bicicletes i els patinets fins al col·legi Ntra Sra del Pilar i l’escola Can Sorts, en aquest cas els infants aniran acompanyats d’algun adult que també participarà a les festa.

Esperem que gaudiu d’aquesta diada tan especial i que això ens ajudi a canviar hàbits de mobilitat que ens han de beneficiar a tots i totes.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 13:53