El pròxim 20 de gener a les 17:00h, es realitzarà un curs especialitzat en manipulació d’aliments, adreçat als professionals del sector del comerç i la restauració. Aquesta formació és clau per assegurar el compliment de les normatives i garantir la seguretat alimentària en totes les fases de la cadena de producció.
Els punts clau que es tractaran al curs inclouen: * Higiene personal: Protocols de rentat de mans, ús de roba específica i prevenció de contaminació física. * Prevenció de contaminacions creuades: Separació d’aliments crus i cuinats, i neteja tècnica d’estris i superfícies. * Control de temperatures: Manteniment de la cadena de fred, cocció segura i reducció de riscos a la zona de perill. * Manteniment i neteja: Implementació de plans de desinfecció d’equips i emmagatzematge segur. * Gestió d’al·lèrgens: Identificació clara i prevenció de contaminacions accidentals. Aquest curs és imprescindible per a totes aquelles persones que treballen al comerç o restauració de Sentmenat amb aliments, oferint una base sòlida de bones pràctiques per protegir el consumidor i complir amb els estàndards del sector. Data: 20 de gener de 2025 Hora: 17:00h Lloc: Sala ECUS, Pg. Anselm Clavé 88-90, Inscripcions: 638.450.909