Correfoc i Cercavila de foc - Festa Major de Sentmenat 2019

Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 00:00

Seguit de recomanacions i obligacions al veïnat i propietaris d'establiments per garantir la seguretat de les persones i bens i evitar incidents.

El proper dissabte 31 d'agost a les 21.30 h se celebra el correfoc a Sentmenat. Els Diables Sentcremats i altres convidades iniciaran el recorregut que anirà pel carrer Climent Humet, carrer Joaquim Costa, carrer Caldes, plaça de Dalt, carrer de l'Església i plaça de l'Església.

D'altra banda, el dilluns dia 2 de setembre es fa la Cercavila de foc organitzada pels Diables Sentcremats, que iniciarà a les 21.30 h a la plaça de la Vila i recorrerà el Passeig Anselm Calvé fins l'aparcament de l'Avinguda Terrassa.

Recomanacions i obligacions

1. Protegiu els aparadors i les vidrieres ubicades en els itineraris abans esmentats amb cartrons, per tal d'evitar cremades en vidres, marbres i altres materials.

2. Mantingueu portes i finestres tancades, persianes abaixades i tendals recollits i eviteu tenir roba estesa o altres elements tèxtils o plàstics.

3. No llanceu aigua per les finestres i els balcons durant el pas del correfoc per tal d'evitar accidents als participants i espectadors.

4. No enceneu foc ni fumeu a la vora dels portadors del material pirotècnic que utilitzen les diferents colles.

5. Les persones propietàries d'establiments han de retirar taules, cadires, ombrel·les, jardineres i altres objectes situats a la via pública, per raons de seguretat.

6. No estacioneu cotxes en els itineraris esmentats.

L'incompliment d'aquesta disposició, eximirà a l'Ajuntament de qualsevol responsabilitat.

Darrera actualització: 29.08.2019 | 13:49