Conveni de col·laboració amb l'Associació de voluntaris de protecció civil de Sentmenat.

Dilluns, 20 de novembre de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Sentmenat continua treballant per teixir vincles amb les associacions del municipi.

El passat 8 de novembre de 2023, l'Ajuntament de Sentmenat, representat per l'alcaldessa Montserrat Rueda i l'Associació de voluntaris de protecció civil de Sentmenat, representat pel seu president, Jose Luis Galisteo Hernández van reunir-se per signar un conveni de col·laboració.

Cal recordar que aquesta associació té com a finalitat la col·laboració voluntària, desinteressada i altruista en les tasques que els encomani l'autoritat municipal. És per això que, en el conveni signat, ambdues parts destaquen l'interès i aprovació del sistema que coordini aquesta col·laboració amb els serveis municipals i que estableixi els mitjans materials i econòmics que l'Ajuntament ha de prestar.

Més en concret, aquests són els principals acords del conveni:

  • Ubicació. L'ajuntament es fa càrrec de les despeses elèctriques, de telefonia i equipament bàsic necessari de les dependències de l'Associació ubicades a l'Av. Principal, número 10, del municipi.

 

  • Vehicles, material i equips. Tot el material i vehicles cedits per l'Ajuntament hauran d'estar degudament conservats per l'Associació i el consistori es farà càrrec de despeses obligatòries com ITV o impostos de circulació.

 

  • Funcions. S'estableixen serveis extraordinaris, d'emergència i serveis ordinaris.

 

  • Aportació municipal. L'Ajuntament de Sentmenat atorgarà a l'Associació de Voluntaris una subvenció econòmica anual de 5.000 € per col·laborar en la realització de tots aquests punts descrits.


Per a més informació detallada, es pot consultar el Conveni sencer adjuntat a aquesta nota o a l'apartat Transparència del Web Municipal.

Darrera actualització: 20.11.2023 | 08:20