Continuen els contactes amb el teixit empresarial de Sentmenat

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat es va reunir el passat dimecres 8 de novembre amb l’empresa Nogal Palets, S.L. 

L'Ajuntament de Sentmenat continua treballant per establir bones comunicacions amb el teixit empresarial del municipi, i per això, el passat dimecres dia 8 de novembre, l'alcaldessa Montserrat Rueda, la tècnica d'intermediació laboral, Herminia Perales i el Coordinador de promoció econòmica, Manel Jiménez, es van reunir amb l'empresa Nogal Palets, S.L.

Els propietaris de l'empresa, Rafael Enríquez i Estela Muñoz, van rebre als representants de Sentmenat a les seves instal·lacions i van poder mantenir una reunió molt positiva de la qual es van extraure diverses conclusions:

  • Aquesta empresa dedicada a la recuperació de palets de fusta, la van fundar el 2015 i està ara en un procés de creixement amb plans d'expansió. D'aquesta manera, estan ampliant els seus equipaments amb seu a Sentmenat.
  • Aquesta tasca de recuperació de palets, posa de manifest el seu respecte pel medi ambient a través de la reutilització de la fusta amb solucions sostenibles. Si el palet està en bones condicions, el tornen a condicionar pel seu ús, i si ja no es pot fer servir, transformen la fusta en nous productes.
  • Nogal Palets és una empresa molt col·laboradora amb el servei local d'ocupació, ja que totes les seves ofertes de treball les presenten al servei de l'Ajuntament. D'aquesta manera, s'ha aconseguit que la major part dels seus empleats siguin del municipi.


En aquest sentit, l'ajuntament es mostra satisfet de poder comptar, i haver-se reunit, amb una empresa respectuosa amb el medi ambient i que ajuda a dinamitzar l'ocupació a Sentmenat.

Darrera actualització: 09.11.2023 | 17:46