Concert de la cantautora Gessamí Boada

Dimecres, 19 d'abril de 2023 a les 00:00

La compositora presenta el disc 'L'art d'estimar' al IV Cicle de Cantautores, un treball íntim al voltant de l'amor i el desamor.

L'actuació de Gessamí Boada és la quarta i darrera proposta del IV Cicle de Cantautores promogut per la Regidoria de Cultura, una aposta pel foment de la creació musical protagonitzada per dones. El concert de la cantant i compositora de Mataró serà el dissabte, 6 de maig, a les 20:30 h, al Teatre del Coro de Sentmenat. Hi presentarà el seu darrer disc, 'L'art d'estimar'.

Es tracta d'un treball íntim que gira durant 75 minuts al voltant de l'amor i el desamor. Estarà acompanyada de Kquimi Saigi als teclats i de Nerea Pozo com a segona veu. 

L'autora va iniciar el seu recorregut en el món de la música molt jove. Amb només set anys entra en contacte amb el piano. S'ha format en música, composició, cant modern i jazz en escoles d'Alemanya i Catalunya. L'any 2018 publica el seu primer treball discogràfic. 'White flowers' està format per 11 temes a mig camí del jazz i el pop, amb col·laboracions com la de Judit Neddermann i Vic Miralles. Amb aquest disc ha rodat per les sales de jazz de Catalunya durant dos anys i, en paral·lel, ha format part de projectes com la formació de dones WOM's Collective, on ha fet de pianista i cantant. També ha col·laborat al single 'Si tothom calla', del grup Gertrudis, i a l'àlbum de debut del compositor italià Alessandro Berghella, 'Waves of Sand - The Inevitable Downfall'. 

L'any 2020 va publicar el single 'Dust in the Sky', dedicat a totes les víctimes de la pandèmia i va publicar el seu segon disc, 'On començo jo', en el qual hi ha col·laboracions d'Elena Gadel, Henrio i Alessio Arena. També va formar part del tema 'Mosaic', de la formació valenciana de jazz i neo soul Pete Lala. 

Ja es poden adquirir les entrades pel concert que oferirà a Sentmenat a www.entrapolis.com

Darrera actualització: 19.04.2023 | 12:57