Comunicat sobre la intervenció de la Policia Local d'aquest dimecres a la urbanització de Can Canyameres

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 12:00

En referència als comentaris que s’estan produint a les xarxes socials sobre la intervenció de la Policia Local a la urbanització de Can Canyameres amb dos gossos, l’Ajuntament de Sentmenat i la Policia Local volen esclarir els fets succeïts.

Ahir, dia 30 de juny a les 17 hores, es rep una trucada d’un veí alertant sobre la presència d’un gos perillós/agressiu sol al carrer. La patrulla es persona al lloc i localitza a un gos de raça santbernat caminant sol pel carrer i se l’acompanya, a una distància de seguretat, en direcció a l’habitatge d’on havia sortit. En aquest moment surt de l’habitatge un segon gos de grans dimensions que ataca i mossega un agent de policia produint-li ferides.

El primer gos també es gira i tots dos gossos acorralen l’agent contra un vehicle estacionat al carrer i és en aquell moment quan l’agent, que tem per la seva integritat i en defensa pròpia, fa ús de la seva arma reglamentària.

L’agent és traslladat a l’hospital i és atès de les ferides produïdes per mossegada de gos, les quals fan que es trobi actualment en situació de baixa laboral.

Es sol·licita el servei veterinari de l’empresa de recollida d’animals, però per la urgència de les ferides dels gossos, el propietari decideix traslladar-los ell mateix a un hospital veterinari de Sabadell. Un vehicle policial els acompanya per facilitar el trasllat urgent dels animals.

L’Ajuntament de Sentmenat i la Policia Local lamentem la situació generada i del tot aliena a la nostra voluntat i dels agents intervinents. Per tal d'aclarir els fets produïts s’han obert diligències policials que seran enviades al jutjat de guàrdia de Sabadell.

En relació als comentaris que s’estan difonent a través de les xarxes socials que contenen amenaces greus, injuries i calumnies vers els agents de la Policia Local respecte a la intervenció d’ahir 30 de juny, l’Ajuntament de Sentmenat informa que la Policia Local ha obert diligències policials per encausar tots aquells comentaris que puguin constituir infracció penal. Durant els propers dies es procedirà a citar a persones i/o perfils de xarxes socials que participin en la divulgació d’aquests delictes.

 

Darrera actualització: 01.07.2021 | 13:17