Comunicat de l'Ajuntament en relació amb la sortida d'ERC del govern municipal

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat informa que, en data 12 d’octubre, l’Assemblea Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sentmenat ha decidit la sortida del govern municipal.

En conseqüència, el sr. alcalde, en data 15 d’octubre de 2021 ha dictat decret d’alcaldia revocant, en primer lloc, les delegacions efectuades al Sr. Jordi Mercadé Soler en matèria de Seguretat Ciutadana i prevenció, Urbanisme i Nuclis Urbans, Infraestructures i Via Pública i Joventut.

En aquest sentit, el sr. alcalde ha dictat nomenar, en segon lloc, Primer Tinent d’alcalde al regidor Sr. Jaume Carbonell Fidalgo a qui es mantenen les competències delegades en matèria de Comunicació, Cultura, Educació, Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i Transparència i a qui es delega la competència de coordinació i gestió en matèria de joventut.

En tercer lloc, ha delegat en la Segona Tinent d’alcalde de Festes, Participació Ciutadana, Patrimoni i Arxiu Històric, Turisme i Benestar Animal Sra. Queralt Casoliva Rocabruna, la competència de coordinació i gestió en matèria d’habitatge.

I per últim, les competències en matèria de Seguretat Ciutadana i prevenció, Urbanisme i Nuclis Urbans, Infraestructures i Via Pública les ostentarà el sr. alcalde, Marc Verneda Urbano. 

 

Darrera actualització: 21.10.2021 | 11:43