Compraprop, coneix la nova plataforma digital de l’AMERC

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

Compraprop és un aplicatiu gratuït destinat als comerços locals amb l’objectiu de potenciar el consum local i de proximitat, augmentar la seva visibilitat i ajudar als comerciants a fer el salt cap a la venda on-line.

Durant l’època de confinament domiciliari els comerços han hagut d'adaptar-se a les restriccions i començar a treballar amb les entregues a domicilis, encàrrecs online o telefònics o els anuncis a xarxes socials, és per això que des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació s'ha treballat mà a mà amb l'AMERC per presentar un projecte comercial, transversal i que potenciï el consum local en uns moments difícils econòmicament.

Finalment la plataforma digital Compraprop veurà la llum a principis de juny, amb una diversitat de serveis pels comerços locals. Com a novetat important, aquest mes d'abril s'ha anunciat que la plataforma incorporarà el repartiment gratuït dins el territori durant els 6 primers mesos. Una millora molt demandada, i que esperem que doni un bon impuls a l'hora de començar.

Aquells comerços que no s'hi hagin donat d'alta i hi estiguin interessats, encara són a temps de donar-se d'alta clicant aquí. A més, podreu adreçar-vos a l'equip tècnic de l'ajuntament per resoldre dubtes del format de l'aplicatiu, els diversos serveis que s'ofereixen o els tràmits a emplenar.

Així mateix, des de Promoció Econòmica es treballarà periòdicament realitzant un seguiment dels comerços que hi participin, així com la facilitació de recursos i eines de consulta per optimitzar els continguts publicats i treure suc a la plataforma.

Des de l'Ajuntament de Sentmenat es valora molt positivament aquesta gran iniciativa impulsada per l'AMERC, i s'espera poder tenir un gran centre comercial virtual on els prop de 100.000 habitants del territori dels 6 municipis pugui accedir a l'ampli ventall de botigues, productes i serveis de qualitat i proximitat.

Ara més que mai, amb el comerç local. 

 

Darrera actualització: 29.04.2021 | 13:46