Comencen les activitats del Juliol Jove!

Dimecres, 7 de juny de 2023 a les 00:00

La majoria d'actes es faran a l'Espai Jove La Tèxtil, del 26 de juny al 18 de juliol.

Sentmenat comença el cicle d'activitats juvenils Juliol Jove, amb més d'una vintena de propostes entre les quals hi ha tallers, sessions de cinema, cuina o jocs. La programació comença el 26 de juny i s'allargarà fins al 18 de juliol. La majoria d'actes es faran a l'espai de La Tèxtil, però n'hi ha algun que passarà al pavelló, les piscines municipals o la plaça de la Vila.

Les activitats començaran l'última setmana de juny amb una acampada jove de tres dies, una tarda de piscina i jocs, i un taller de màgia. La primera setmana de juliol es jugarà a bubble football, es farà una sessió de cinema i un taller de pastissos, i es visitaran les piscines municipals i el parc d'atraccions que s'instal·larà a la plaça de la Vila. 

Una setmana més tard, la segona de juliol, s'organitzarà una visita nocturna al Dolmen de la Serra Cavallera, es faran samarretes tye-dye a La Tèxtil Art, hi haurà una sessió de cuina i es tornarà a fer tardes de piscina i parc d'atraccions. I per acabar el cicle, el Pavelló Primer de Maig acollirà un joc de Laser Tag, s'estamparan samarretes, es farà un taller de granissats i s'acomiadarà el Juliol Jove amb una nit de festa a La Tèxtil. Al llarg del mes també es farà un curs de premonitoratge i monitoratge de lleure educatiu.

Les inscripcions es poden fer del 5 al 19 de juny. La participació en les activitats és gratuïta per a joves de més de 12 anys. En la fitxa d'inscripció cal marca l'ordre de preferència de les activitats. Per participar en les activitats del divendres cal estar anotat a més de tres activitats al Juliol Jove. Consulta dates, horaris i condicions de tota la programació a l'enllaç  de la dreta.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 10:36