Comença a fer-se realitat la pista multiesports a Pedrasanta

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 17:00

L'Ajuntament ja ha posat en marxa la recuperació del parc d'oci, lleure i esport a Pedrasanta. L'actuació consisteix en la construcció d’una pista multiesports i una zona amb noves joguines i gronxadors inclusius al mateix solar municipal.

Aquest és un espai multidisciplinari que transforma l’antic camp de futbol de la urbanització que permetrà oferir als veïns i veïnes una zona de jocs per a infants amb espais de descans i una àmplia zona multiesportiva.

A la zona de jocs i descans s'instal·laran bancs i papereres i a la zona esportiva es construirà una pista que ocuparà una superfície d’uns 336 m² aproximadament. Serà una pista TRAMEX multiesports de mides 22x12 metres amb paviment de sorra a l’interior.

L’actuació respon a la necessitat d’oferir opcions d’esport i lleure a les persones de totes les edats, però tenint especial atenció en els més joves, els infants i les famílies, que en podran fer ús lliurement quan estigui acabat, si no hi ha entrebancs, el pròxim mes de març.

La millora del parc de Pedrasanta és una de les inversions proposades al pressupost municipal fruit de les converses que el govern manté amb les associacions i els col·lectius ciutadans, que consisteixen en destinar recursos per satisfer les necessitats que la pròpia ciutadania prioritza.

L'equip de govern desitja que aquest nou espai sigui el lloc ideal per jugar i fer activitats esportives, a la vegada sigui un punt de trobada on els veïns i veïnes puguin gaudir en companyia.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 17:49

Imatges