Com aprofitar la fruita madura per a elaborar un nou plat?

Divendres, 11 de juliol de 2014
La cuinera Marta Torné imparteix un taller de cuina amb quaranta participants En la línea de potenciar els recursos a la cuina i el reciclatge gastronòmic la Regidoria de Medi Ambient va organitzar un taller de cuina patrocinat per Aliment Art per tal d'explicar i ensenyar diversos mètodes per aprofitar peces de fruita molt madures i fer noves receptes a partir dels sobrants del menjar. La sessió, que va tenir lloc ahir dimecres, va comptar amb la participació d'una quarantena de persones que van restar expectants al veure i tastar tot el que la cuinera Marta Torné mostrava i resolia de manera molt hàbil a la cuina improvisada que es va adaptar. La regidora Josefina Olivé valorava que "a vegades no som conscients de les múltiples possibilitats que et permet la cuina, professionals com la Marta i tallers com el d'avui ens ajuden a saber aprofitar més i millor el menjar".


L'Ajuntament agraeix la bona resposta dels veïns i veïnes en aquest taller i emplaça tothom a assistir en els que s'organitzin pròximament.

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00