Atreveix-te i participa al concurs del logotip i eslògan del Comerç de Sentmenat

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 00:00

Concurs organitzat per l’Ajuntament de Sentmenat amb el fi de trobar un logotip i un eslògan propis del Comerç de Sentmenat que serveixin per donar-li una imatge identitària del conjunt d’establiments comercials, de restauració i de serveis de Sentmenat.

BASES

Participants. Poden participar a títol personal tots els sentmenatencs i sentmenatenques de qualsevol edat. Els joves de Sentmenat poden participar de forma individual o grupal a través dels seus centres educatius. També poden participar en el concurs les associacions culturals, socials o esportives a través dels seus representants legals.

Queden exclosos de participació els professionals, les empreses i les entitats amb ànim de lucre.

El logotip. S’haurà de presentar a l’Ajuntament una imatge gràfica amb un disseny que es pugui interpretar com a logotip representatiu del Comerç de Sentmenat. Es valoraran les imatges originals que transmetin bones sensacions en un estil senzill i fàcil de recordar.

L’eslògan. S’haurà de presentar a l’Ajuntament una frase, paraules o expressió escrita amb un significat que es pugui entendre com a eslògan representatiu del Comerç de Sentmenat. Es valoraran els missatges originals que transmetin bones sensacions, curts i fàcils de recordar.

Com han de ser el logotip i l’eslògan

  • Els logotips i eslògans s’han de presentar en un full de mida DIN-A4. Complementàriament es pot presentar també en suport digital.
  • El logotip ha de tenir una mida en torn als 18 cm.
  • Com a màxim es podran fer servir 3 colors. Els colors blanc, blau i vermell són els que més s’identifiquen amb la vila.
  • L’eslògan ha de ser una frase o expressió escrita impresa. Pot tenir el contingut, disseny, grafia i forma que es consideri adient.
  • L’autor/a pot presentar explicacions que ajudin a comprendre millor el simbolisme o les idees que es volem suggerir a través de la seva proposta.
  • Cada participant pot presentar un màxim de 2 propostes.
  • Es poden presentar propostes úniques tant del logotip com de eslògan, també s’admetran les propostes de logotip i eslògan integrat.
  • Es valoraran els dissenys que millor s’adaptin a qualsevol tipus de suport gràfic i adients per a la difusió digital.
  • No s’acceptaran propostes que per la seva similitud es puguin confondre amb d’altres ja existents. Tampoc s’acceptaran propostes que tinguin continguts amb connotacions discriminatòries o que puguin resultar ofensives.
  • Els participants es fan responsables de les seves propostes com a creació pròpia que en cap sentit infringeixen els dret d’imatge o d’autor.

On i quan presentar les propostes

Les propostes s’han de presentar a l’OAC de l’Ajuntament de Sentmenat en un sobre tancat, acompanyat d’una instància on s’indiqui les dades del participant. Cada sobre tindrà una referència que mantindrà en l’anonimat el nom del participant fins que el jurat determini el guanyador.

El termini per presentar les propostes comença el dia 1 d’abril de 2019 i finalitza el dia 28 de juny de 2019.

Jurat i premi

El jurat estarà format per tres membres: un representant de l’Ajuntament, un de l’Associació de Comerciants de Sentmenat i un d’una entitat de Sentmenat.

S’atorgaran 2 premis per als guanyadors del millor logotip i del millor eslògan, de 250 € cadascun. El jurat pot decidir declarar el concurs sense guanyador.

Resultat

El resultat del concurs serà publicat a la web de l’ajuntament www.sentmenat.cat.

Els drets d’utilització del logotip i l’eslògan guanyadors seran de l’Ajuntament de Sentmenat. Sobre el logotip guanyador es podran fer les modificacions que es considerin adients per millorar la seva reproducció gràfica.

Darrera actualització: 03.06.2019 | 11:43