Arriba l'Estiu Cultura 2022 a Sentmenat

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 00:00

Del 17 de juny al 7 d'agost gaudeix de les millors propostes culturals a la vila 
 

Torna un any més l'Estiu Cultura a Sentmenat, una cita cultural de luxe on poder veure i gaudir diverses branques artístiques durant gairebé 2 mesos: música, art, dansa, teatre, cinema, tertúlies, espectacles literaris i tallers infantils. En total, més d'una trentena d'actes que tindran lloc entre la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila, els Jardins de Cal Milionari, l'Espai Jove La Tèxtil i el Teatre del Coro. Consulta el fulletó i l’agenda per no perdre't res! 
 
Balla Vallès. Festival de Dansa Castell de Sentmenat 
 
Els millors esbarts i grups de dansa es reuneixen al Teatre del Coro i a l’entorn del Castell per portar-nos els espectacles de dansa més innovadors. D'una banda, tindrem els esbarts Ciutat Comtal i Sant Martí per apropar-nos la cultura popular a la vila. A partir del 17 de juny s'inicia el cicle d'espectacles al teatre del Coro amb "Rastres: el mapa de la memòria", "Rem222", "Blowing" i "Indiano Sons i els passos perduts". Podeu comprar un abonament per veure els 4 espectacles o veure’ls per separat. Venda anticipada d'entrades a www.entrapolis.com a la taquilla del teatre del Coro de dilluns a divendres de 17 h a 20 h. 
 
Art en família al carrer. Jornada d'art urbà 
 

Els voltants de la zona esportiva de Can Sorts s'ompliran de propostes pictòriques per deixar anar l'artista que portes dins: tallers infantils i per a joves d’art urbà, mural d'autor de l’artista Yoshi Sislay i l'exposició "La Ruta de l'Art Urbà". Totes les activitats són gratuïtes, participa-hi! 
 
Cançons dels bells Temps 
 
És el moment de gaudir de la música en directe! "Swing, Swing, Swing" a càrrec del Cor Jove amb el Grup Vocal Masculí Ensamblats, iniciaran el cicle de concerts el 2 i 3 de juny. Podeu comprar-ne entrades www.entrapolis.com o a la taquilla del teatre. El 17 de juliol, Yolanda Sikara protagonitzarà un concert tribut a Aretha Franklin que farà tremolar l'escenari. També hi haurà espai per la música clàssica el dia 31 i el jazz el 7 d’agost als Jardins de Cal Milionari. L'accés és gratuït a tots tres espectacles. 
 
Cinema a la fresca 
 
Gaudeix de les millors pel·lícules a l'aire lliure per a tota la família! "Space Jam: A New Legacy" pels amants de la ciència-ficció a Pedrasanta i l'exitosa pel·lícula de Disney "Luca" i una d'aventures, "Jungle Cruise", als jardins de Cal Milionari. Consulta les dates i els horaris de la sessió, l'accés és gratuït! 
 
Estiu Jove 
 
A més a més, també als Jardins de Cal Milionari podrem escoltar el concert "En el Dique", una banda de versions que amenitzarà la nit del 16 de juliol. Ana Polo serà l'encarregada de posar el punt d'humor a la nit amb un monòleg a la fresca el dia 24. 
 
Tertúlies, teatre i poesia 
 

El jardí de la Biblioteca acollirà tot un seguit de tertúlies i espectacles literaris aquest estiu. Des d'espectacles teatrals com "La muerte del viajante"o "Mare de llet i mel". Les tertúlies literàries també tindran una gran importància a la Biblioteca. En concret, es comentaran les novel·les "La nit de les papallones" de Jordi Coca, "El peix número 14" adreçat a alumnes d'ESO i "Todo esto te daré", l'exitosa novel·la de Dolores Redondo. 
 
Tallers infantils 
 
És moment dels més petits de la casa! Tots i totes podran gaudir d'un ampli ventall d'opcions que tindran lloc a la Biblioteca: taller de sabó natural, enquadernació d'aprofitament o fer paper reciclat. Cal inscripció prèvia! 
 
I pels amants de la lectura, també podran passar-ho bé a través de la lectura en veu alta dels grups Descobrim, Minijoves i l'Esplai d'Avis 
 
Consulta tota la programació aquí, t'esperem a l’Estiu Cultura! 

Darrera actualització: 16.06.2022 | 08:15