Arriba l’Estiu Cultura 2021

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

Una trentena d’actes formaran part de la cartellera d’aquest Estiu Cultura de Sentmenat

Una trentena d’actes formaran part de la cartellera d’aquest Estiu Cultura de Sentmenat, en el marc de nous cicles que inclouen música, art, dansa i circ, teatre, cinema, tertúlies, espectacles literaris i tallers infantils. Els actes es realitzaran principalment als jardins de Cal Milionari, al Teatre del Coro i al Jardí de la Biblioteca, amb inscripció prèvia i preu gratuït, excepte les obres de teatre familiar, en les quals el preu serà d’1€ per entrada, i el cinema d’estrena al Teatre del Coro, del qual es pot consultar la programació i preus al web www.teatredelcoro.cat.

Cal Milionari Espai d’Art

El projecte d’art contemporani per infants de l’Ajuntament de Sentmenat ens proposa una jornada d’activitats per gaudir de l’Art en Família al Jardí amb tallers a càrrec d’artistes contemporanis, un espai de creació obert per fer art observant la vida a la natura, una intervenció artística als jardins i exposicions amb les creacions dels nens i nenes i les obres dels artistes convidats.

Cançons dels Bells Temps

El cicle de concerts “Cançons dels Bells Temps” comptarà amb música antiga i tradicional d’arreu del món; clàssics de swing i jazz; i boleros, sons cubans i havaneres. Un cicle als jardins de Cal Milionari que evoca l’enyorança dels bells temps amb cançons que romanen a la memòria de diverses generacions.

És Cultura Jove!

Els jardins de Cal Milionari també acolliran el cicle de concerts organitzat per l’entitat Festa Major Jove amb el nom “És Cultura Jove!” que comptarà amb gèneres diversos, des de versions de grups actuals i hits de la música mundial alegres i combatives, fins a música urbana amb rap vallesà o un acústic d’ska, rockabilly i folk.

Dansa i Circ

La dansa i el circ estaran representats aquest estiu amb tres espectacles en els que el moviment serà el protagonista. Un espectacle de llit elàstic on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball a Can Canyameres, i als jardins de Cal Milionari un recital de guitarra i dansa i un espectacle de dansa tribut al K-Pop, a proposta de l’Espai Jove La Tèxtil.

Teatre infantil i familiar

El Teatre del Coro acollirà aquest estiu tres exitosos espectacles. Un cicle sensible i divertit, amb espectacles de titelles i de clown que apel·len a la capacitat de fascinació dels infants, però amb un humor que atraparà igual a petits i grans, un cant a l’optimisme, a viure i a riure.

Cinema a la Fresca

El clàssic de les nits d’estiu, el cinema a la fresca, torna als Jardins de Cal Milionari amb tres pel·lícules per a tota la família.  Ready Player One, l’última aventura de ciència ficció d’Steven Spielberg, l’exitosa comèdia El Mejor verano de mi vida, i la segona part del cèlebre musical Mamma Mia!. Per gaudir del cinema la fresqueta a proposta del  Consell d’Infants de Sentmenat.

Cinema d’estrena al Coro

A més a més, també tindrem cinema d’estrena al Teatre del Coro tots el dissabtes de juliol. Cinema familiar i d’animació i pel·lícules de gèneres diferents. La cartellera es podrà consultar a la web www.teatredelcoro.cat.

Tertúlies i Espectacles literaris

El jardí de la Biblioteca acollirà tot un seguit de tertúlies i espectacles literaris aquest estiu. Des de les tertúlies amb Martí Gironell, Rafael Vallbona i Jesús Ávila o la tertúlia literària per a joves, fins a la lectura dramatitzada musicada “La correspondència de Margarita Xirgu” o la lectura de relats “Històries que negregen”. També al jardí de la biblioteca tindran lloc els tallers infantils del cicle “Fem Màgia!”.

Reserva ja les teves entrades!

La reserva prèvia d’entrades per a tota la programació de l'Estiu Cultura es pot fer a www.entrapolis.com. Tots els actes d’aquesta programació seran GRATUÏTS, excepte el cicle de Teatre infantil i familiar al Teatre del Coro, amb un preu  d’1€ per entrada i el cinema d’estrena al Teatre del Coro,  programació i  preus que es podran consultar a la web de www.teatredelcoro.cat.

Cultura Segura

L’Ajuntament de Sentmenat treballa per tenir espais segurs on gaudir de la cultura amb totes les garanties. Els actes d’aquesta programació es podrien modificar o suspendre en funció de les mesures sanitàries i de seguretat aplicables en cada moment per la contenció de la COVID19.

Consulta tota la programació a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 14:49