Arriba la Fira del Cargol a Sentmenat

Dilluns, 29 de maig de 2023 a les 00:00

L'Associació de Comerciants de Sentmenat organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sentmenat, el cap de setmana del 3 i 4 de juny, la Fira del Cargol. Es faran actes tradicionals, tallers, balls populars, exposicions i activitats infantils, entre altres.

El Pavelló Primer de Maig s'omplirà d'estands on comerços i negocis del poble es puguin donar a conèixer i on la ciutadania descobreixi tot el que poden oferir.

La inauguració es farà a les cinc de la tarda del 3 de juny, amb una Ballada de Capgrossos i una exhibició del Ball de Plaça. Al llarg de la tarda hi haurà tres demostracions: una de manicura russa a càrrec de Mussas, una altra de country i una darrere de ball en línia. Un pèl més tard, a les 18:30, s'oferirà una xerrada sobre teràpia i la bogeria de viure, i el dia es tancarà amb un lluïment de foc a les 20:30, a càrrec dels diables Sentcremats.

L'endemà, el 4 de juny, les activitats s'allargaran durant tot el dia. A primera hora es podrà visitar al pavelló una exposició de cotxes i motocicletes clàssiques. A les 11, Mussas farà una taller infantil de manicura en el qual sortejaran una manicura i una pedicura.

A les 11:30 començarà una de les activitats més multitudinàries, la bicicletada popular per a petits i grans. Enguany comptarà amb la col·laboració dels germans Rivas i el Club Gènesis, i amb la presència del dues vegades campió del món i medallista paralímpic, Juanjo Méndez.

El matí es tancarà amb una rua de cotxes clàssics i les activitats es reprendran a les sis de la tarda amb una xerrada a la Sala de Música del Coro. L'acte anirà a càrrec de Neurokoi: Grup de Dones i porta el títol "Normalitzant el caos i les coses de les quals no es parla". Les entrades són limitades a 10 persones, per tant, cal trucar o enviar un WhatsApp per reservar lloc al 661 648 989.

En paral·lel, al Pavelló es farà una exhibició de zumba i la fira acabarà amb l'activitat Cremat Popular, a les 19:30 de la tarda.

Darrera actualització: 29.05.2023 | 16:58