Arriba la Festa dels Tres Tombs 2024

Dijous, 4 d'abril de 2024 a les 00:00

Se celebrarà el diumenge, 14 d'abril, després que no es pogués celebrar el mes de març.

La Comissió de Sant Antoni Abad de Sentmenat organitza, per 97a edició, la Festa dels Tres Tombs. Serà el 14 d'abril i es retrà homenatge al sant patró dels animals de peu rodó i, per extensió, dels animals domèstics.

La celebració començarà a les 9 del matí, amb un esmorzar per a participants i col·laboradors al castell. A les 9:30 es farà el canvi de bandera del castell amb l'acompanyament de la banda xaranga Triangle de Sants i, tot seguit, el mossèn Javier Fernández oficiarà la missa en honor a Sant Antoni. Els assistents seran obsequiats amb panets beneïts i, a la sortida, amb coca i mistela.

Una vegada tots els participants estiguin concentrats a la vora del castell, s'iniciarà el recorregut amb la música de la xaranga. Començarà amb la tradicional passada des del castell amb el banderer Lluís Lloveras i els cordonistes Cal Camilo - Lloveras. Els animals seran beneïts al llarg de la rua. La ruta passarà per diferents localitzacions de Sentmenat fins a arribar al carrer mossèn Cinto Verdaguer, on els integrants rebran un obsequi.

Les persones interessades a ser bandereres han de contactar amb la comissió. A la columna de la dreta trobareu el programa complet de la festa. L'organització compta amb el suport de l'Ajuntament de Sentmenat, la Creu Roja, Baxi Climatització, la Parròquia de Sant Menna i un munt de comerços i establiments locals.

Darrera actualització: 04.04.2024 | 10:42