Ariox en concert al IV Cicle de Cantautores

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 08:00

Música pop urbana a la plaça de la Vila, el diumenge, 19 de febrer.

En una habitació confinada durant els mesos més complicats de la pandèmia va néixer Ariox, un projecte de música pop urbana que aposta per temes intimistes, sensibles i propers, i que visitarà Sentmenat el pròxim 19 de febrer, a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila. És la primera de les quatre actuacions que formen el IV Cicle de Cantautores, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura que pretén promoure la música creada i protagonitzada per dones.

Ariox és una formació de Cardedeu que va iniciar el seu camí l'any 2020 amb el llançament de sis cançons en l'EP "Venir fins aquí" i que va continuar l'any següent amb la publicació del segon EP "Ens hem deixat els fogons encesos i s'ha cremat la cuina" (Luup Records). Ambdós treballs tenen el segell de la música més costumista i sincera. En la primavera del 2022, el grup va estrenar el seu primer disc de la mà de Galgo Lento, i pocs mesos després, a l'estiu, tornen amb l'EP "Constant Repeat", format per tres cançons en català malgrat el títol en anglès que parlen sobre una petita història d'amor en forma d'espiral que sembla que mai acaba.

El diumenge, 19 de febrer, Ariox oferirà a Sentmenat un recull de temes que ha publicat al llarg dels dos darrers anys, on la cantant, Ariadna, estarà acompanyada d'un guitarrista i un bateria. L'accés a l'actuació és lliure i gratuït.

 

Darrera actualització: 10.02.2023 | 18:44