“Apoderament femení cap a l’economia verda i digital”, el nou programa de l’Ajuntament

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat continua treballant en la realització de noves polítiques actives d’ocupació adreçades als col·lectius amb més dificultats. 

Conjuntament amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) i fruit d’aquesta feina es llança  ara el programa de suport a les dones en l’àmbit rural i urbà, anomenat “Apoderament femení cap a l’economia verda i digital”. Aquest programa s’impartirà fins al 31 de maig de 2023, temps en el que es desenvoluparà l’itinerari d’orientació i millora de l’ocupabilitat.  

Aquest itinerari està format per tallers on es treballen diferents competències, i totes les participants rebran un incentiu de 300 € un cop realitzat l’itinerari sencer. El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea amb els fons Next Generation.  

Per poder formar part d’aquest programa cal ser dona major de 16 anys, empadronada a la vila i inscrita en l’oficina de treball com a demandant d’ocupació. Cal que siguin dones interessades a formar-se preferentment en ocupacions relacionades amb l’economia verda i la digital, i no es tindrà en compte si són persones sense estudis especialitzats o bé amb necessitat de requalificar els seus estudis amb formació específica.  

Per a totes les interessades el pròxim dijous 13 d’octubre a les 9.30 h es durà a terme una sessió informativa a l’Espai de Recerca de feina de la Sala ECUS (pg. d'Anselm Clavé, 88-90). També es pot participar per videoconferència sol·licitant l’enllaç per Teams al correu smnt.aulainf@sentmenat.cat.  

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

Darrera actualització: 14.10.2022 | 10:52