Alumnat de l’Institut de Sentmenat pinta casetes per les comunitats de gats ferals del municipi

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

La finalitat del projecte és tenir punts molt més higiènics, harmoniosos amb l'entorn i la protecció del menjar i aigua davant d'inclemències meteorològiques. D’aquesta manera Sentmenat segueix treballant per controlar les colònies de gats ferals del municipi amb la col·locació de casetes. 

Des de la regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de Sentmenat s'ha seguit col·laborant amb Procanis i l'associació Sentmegatencs pel control, cura i respecte de les comunitats de gats ferals arreu del municipi.

A més de les tasques d'esterilització i cures, des de les associacions que es gestionen les colònies s'han preparat unes casetes per protegir els gats i el seu menjar i aigua d'incidències meteorològiques i així també controlar les ubicacions de les colònies i dur a terme tasques higièniques amb els entorns.

Paral·lelament al projecte, i arran d'una incidència a l'Institut de Sentmenat, es va organitzar una jornada de tallers on l’alumnat de l'institut va poder decorar les casetes a la vegada que aprenien sobre aquestes comunitats de gats i els valors de respecte i responsabilitat en vers els animals ferals i domèstics.

De cara a setembre, des de Sentmegatencs es té previst realitzar unes jornades de conscienciació i tallers a l'institut, així com visites a les colònies de gats i altres tallers sobre refugis de gats de cara a l'hivern.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 14:02

Imatges

caseta