Aina Bellerino i Alba Rodríguez, de l'Institut Sentmenat, presents al Certamen Atenea 2024

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 00:00

L'edició d'enguany es va celebrar al Coro de Sentmenat 

El passat 7 de març es va celebrar l'acte de reconeixement públic del Certamen Atenea de treballs de recerca de 2n de Batxillerat. La seu del certamen d'enguany va ser al Teatre del Coro de Sentmenat.

En aquesta edició, un total de 10 treballs realitzats per 22 alumnes han resultat guardonats amb un diploma i una gratificació a l'acte públic de reconeixement. Aquests treballs estan relacionats amb les arts, les ciències de la naturalesa, de la salut i del medi ambient, les ciències socials, les humanitats, les llengües, l'educació física, les matemàtiques i la tecnologia. Podeu trobar els enllaços clicant aquí.

Amb la convocatòria d'aquest Certamen, els Ajuntaments dels diferents municipis i el Departament d'Educació, volen potenciar i donar a conèixer els treballs de recerca elaborats pels alumnes de segon de batxillerat dels centres educatius de Castellar del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat. En la trobada, guiada per Màrius Masallé, hi van participar la inspectora d'educació i alcaldes, alcaldesses i regidores d'educació. Per part de Sentmenat hi va assistir l'alcaldessa, Montserrat Rueda.

Des del consistori es vol felicitar a tots els alumnes que van presentar els seus treballs al concurs i en especial a les dues representants de Sentmenat, l'Aina Bellerino i l'Alba Rodríguez. De la mateixa manera, fan extensius els seus agraïments als tutors, Pedro Lorenzo i David Juan, per la feina d'acompanyament, ja que els treballs presentats han estat de gran nivell.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 14:50

Imatges