Agraïment a l’excel·lent tasca que ha dut a terme l’ADF Sentmenat i la Policia Local per gestionar l’episodi de la revetlla de Sant Joan

Dilluns, 24 de juny de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat vol agrair el treball de l'equip de voluntaris de l’ADF local i el cos de la Policia Local que durant aquests darrers dies, al voltant de la revetlla de Sant Joan, han col·laborat a les tasques de prevenció d'incendis i concretament en l'extinció de l’incendi que es va declarar la matinada del 24 de juny a la urbanització de Predrasanta. Sense la seva ràpida actuació podria haver estat una tragèdia degut a la proximitat amb els habitatges i la zona boscosa. En aquesta actuació també volem agrair la col·laboració dels bombers voluntaris de Caldes de Montbui.

"Volem agrair la vostra tasca, especialment de les persones que hi col·laboreu de forma voluntària, esperem passar un estiu amb tranquil·litat", expliquen els representants del govern local, que també fan una crida a la ciutadania per implicar-la en aquest àmbit. “L’ADF Sentmenat treballa com un gran equip, una pinya de la que n’estem plenament orgullosos i satisfets ja que, la suma de cada un d’aquests esforços va ser fonamental per poder fer front a la situació. Sense la implicació i el treball conjunt entre uns i altres no hauria estat possible”.

Des d’aquí volem recordar que ni als terrenys forestals ni a la franja de 500 metres al voltant no es pot encendre cap tipus de foc, sigui quina sigui la seva activitat, ni llençar objectes encesos, ni abocar escombraries ni restes vegetals ni industrials, ni coets, globus o focs d'artifici. La primavera plujosa que hem viscut enguany ha generat molta massa forestal, el que incrementa el risc d'incendis de cara a l'estiu.

De fet, Sentmenat és un municipi especialment en risc d'incendis pel nostre frondós entorn natural. És per això que cridem i demanem molta precaució durant els propers dies i durant tota la temporada d’estiu. Recordem que qualsevol persona que descobreixi l'existència o l'inici d'un foc, ha de donar avís de manera immediata trucant al servei d'emergències 112 o a la policia local al 937150092.

Darrera actualització: 24.06.2019 | 13:50

Imatges

Foc Sant Joan 2019 Reunió ADF Reunió ADF 2