Actuació d’asfaltat al barri de Can Baixeres

Divendres, 20 de setembre de 2019 a les 00:00

La setmana vinent s’iniciaran els treballs de reasfaltat de diversos carrers del barrri de Can Baixeres. Les obres s’executaran per trams per minimitzar les afectacions a la circulació.

L’Ajuntament de Sentmenat iniciarà la propera setmana una sèrie d’actuacions per millorar l’asfaltat de diversos carrers del municipi, en concret del del barri de Can Baixeres que consistiran en posar asfalt nou amb l’objectiu de corregir sots i imperfeccions fent les vies públiques més transitables. Es preveu que les obres s’iniciïn el 23 de setembre i finalitzin el 18 d’octubre i hi treballaran 2 equips de treball per agilitzar el procés. Consulteu en el document adjunt les dates i els trams afectats per dia. 

L’Ajuntament de Sentmenat ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, amb l’objectiu de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles. Així, els carrers es mantindran oberts al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi. En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa. Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge. Us preguem que no estacioneu els vehicles a la via pública fent cas a les recomanacions. Cal destacar que s'ocuparà l'aparcament de la pentanca amb la caseta de l'obra.

Per a més informació podeu telefonar a l’ajuntament al telèfon 93 715 30 30 o a la Policia Local, al telèfon 93 715 00 92.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:16