Acord entre partits polítics per reduir la cartelleria electoral a Sentmenat

Dilluns, 22 d'abril de 2024 a les 00:00

Els partits amb representació a l'Ajuntament de Sentmenat han arribat a un acord intern històric, optant per una reducció significativa de la cartelleria electoral al municipi.

PSC, ERC, VOX, JUNTS i la CUP han unit esforços en una reunió exclusiva entre les formacions polítiques presents a l'ajuntament. En aquesta reunió sols van assistir els partits amb representació a l'ajuntament, pel que altres formacions polítiques amb força representació al municipi, com COMUNS o PP no han sigut partícips d'aquest acord.

El consens assolit té com a principal objectiu minimitzar l'impacte negatiu tant ambiental com paisatgístic, alhora que s'optimitzen els recursos destinats a la propaganda electoral a Sentmenat. Aquesta mesura no només abordarà les properes eleccions autonòmiques del 12 de maig, sinó que també s'aplicarà en els comicis futurs.

Amb la campanya electoral per les properes eleccions autonòmiques que s'inicia el proper 25 d'abril a les 00.00 hores, els partits signants d'aquest pacte demostren el seu compromís amb el medi ambient i la millora del paisatge urbà, mentre asseguren una competició electoral més responsable i sostenible per al futur de Sentmenat.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 16:26