Acord entre l’Ajuntament i Sentmenat Empresarial per a defensar els interessos de les empreses de Sentmenat

Dimecres, 27 de desembre de 2017 a les 12:00

El dia 11 de desembre de 2017 es va signar per primera vegada un acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Sentmenat i l’associació d’empresaris Sentmenat Empresarial.

Sentmenat Empresarial és una associació d’empresaris constituïda a finals de l’any 2016 per defensar els interessos de les empreses de Sentmenat i què està integrada principalment per empreses ubicades als Polígons d’activitat econòmica.

El president de Sentmenat Empresarial Sr. Llorenç Galí de l’empresa Galí Internacional i l’Alcaldessa de Sentmenat Montserrat Rueda manifesten a través d’aquest acord la seva voluntat de treballar conjuntament per realitzar accions que millorin les condicions en que es troben els polígons i afavorir la competitivitat de les empreses que hi són ubicades.

Aquest acord és un instrument que potencia l’acció coordinada entre les empreses i l’ajuntament i que influirà en diferents àmbits d’actuació com poden ser: el millor coneixement de les condicions i de les necessitats de les empreses, l’accés d’aquestes als ajuts i recursos existents, el disseny de noves actuacions de suport a partir de les necessitats concretes o la representació conjunta d’interessos davant d’altres entitats.

Per tal de garantir el desenvolupament de les actuacions es constituirà una comissió de seguiment que vetllarà perquè s’adoptin mesures i s’executin accions.

Es convida a totes les empreses i persones interessades de Sentmenat a conèixer el programa d’actuació de Sentmenat Empresarial, contactant amb el correu info@sentmenatempresarial.cat

Darrera actualització: 27.12.2017 | 14:10