A Sentmenat s’acrediten 2 punts com a Punt d’informació turística, amb el suport del Consell Comarcal 

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 13:00

El Consell Comarcal, els municipis i els establiments turístics de la comarca treballen per fer del Vallès Occidental una destinació turística sostenible.

Aquesta setmana s’ha fet el lliurament de les certificacions de Punt d’Informació turística. En total, s’han acreditat 5 nous punts d’informació i uns altres 17 han renovat la seva distinció,  el que equival a una xarxa de 22 punts d’informació comarcals. Sentmenat ha rebut la distinció de 2 punts d’informació turística: un a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, l’altre, a la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila. 

En aquest sentit el president del Consell ha destacat que  els millors prescriptors d’un territori són els seus propis habitants. El programa Punts d’Informació turística ens ofereix, per una banda,  tenir grans prescriptors i coneixedors de a la comarca i, per altra banda, donar una informació veraç, de qualitat als nostres visitants”. 

A l’acte, per part de l’Ajuntament de Sentmenat, han assistit la regidora, Brigitte Navarrete, la Directora de la Biblioteca i el Cap d'Àrea de Serveis a les persones, equip de persones que han treballat per fer realitat aquests dos punts d’informació turística i promoció de la nostra localitat.  

La finalitat per part dels ajuntaments, entre ells Sentmenat, i el Consell Comarcal, és protegir i millorar el patrimoni, tant natural com cultural, i desenvolupar un model de turisme responsable, ambientalment sostenible i socialment inclusiu i accessible que mantingui una relació equilibrada entre visitants i residents. 

 

Darrera actualització: 24.02.2023 | 10:24