A Sentmenat ens sumem al canvi!

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 00:00

El diumenge 19 de desembre, de 10.30 a 13.30 h, acte festiu a la Plaça de la Vila per explicar el sistema porta a porta.

Sota el lema "A Sentmenat ens sumem al canvi”, el diumenge 19 de desembre, tindrà lloc un acte festiu per explicar a la ciutadania com funcionarà la recollida de residus domèstics i comercials mitjançant el porta a porta, un sistema més net, eficient i sostenible, que s'iniciarà el mes de febrer.

L’Acte Festiu tindrà lloc a la Plaça de la Vila de 10.30 a 13.30 h. Com a acte principal es celebrarà una Xerrada Informativa a les 10.30 h sobre el nou servei de recollida porta a porta al Pavelló Primer de Maig, on s’explicarà el funcionament del nou sistema amb detall dels horaris, contenidors, etc.

També hi haurà un estand informatiu amb una carpa que proporcionarà informació sobre el nou sistema de recollida, hi hauran activitats i jocs infantils relacionats amb el reciclatge i el medi ambient, i una xocolatada popular.

Durant el mes d’octubre, es van realitzar sessions participatives amb la ciutadania, de forma telemàtica i presencial, per començar a explicar el nou model de recollida i el seu funcionament. Alhora, durant aquests mesos s’ha estat visitant als establiments comercials i edificis amb més particularitats del municipi, per tal de buscar solucions personalitzades.

Amb aquest acte es dona el tret de sortida a la campanya informativa específica de comunicació i repartiment de cubells que s’iniciarà passades les festes de Nadal per tal d’informar amb tot detall sobre el nou sistema, i facilitar tots el material necessari  a la ciutadania i activitats comercials. La campanya comptarà amb sessions informatives, i espais fixes i mòbils per al repartiment de cubells i altre material.

Aquest nou sistema permetrà a la ciutadania deixar els seus residus a la porta de casa en uns dies i hores determinades per a cada fracció.

Amb tot això, Sentmenat té l’objectiu principal d’augmentar la recollida selectiva del municipi per tal de donar compliment a la normativa catalana i europea que lluita per combatre l’emergència climàtica. 

Darrera actualització: 13.12.2021 | 15:40