A Sentmenat, Cap Butaca Buida!

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 00:00

És una iniciativa per omplir les sales de teatre el 16 de març.

De la mateixa manera que el 23 d'abril és la diada del Llibre, el 16 de març pretén convertir-se en la diada del Teatre a Catalunya. Cap Butaca Buida és una iniciativa que busca omplir en aquesta data totes les sales de teatre del país. Que no quedi ni un seient lliure. Sentmenat s'adhereix a la campanya amb la programació de 'El Pere i el Llop', una obra de la companyia Ballet de Barcelona, que s'interpretarà a les 18:30 hores, al Teatre del Coro.

Cap Butaca Buida és una proposta de la Federació d'Ateneus de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat i la Diputació, i la col·laboració dels ajuntaments i entitats, que faran possible la jornada. La iniciativa suposa vendre al voltant de 60.500 entrades situades en més d'un centenar d'espais, alguns dels quals són teatres i altres, teatres ateneus.

'El Pere i el Llop' és una obra on els moviments de ballet s'integren perfectament amb l'elegància i simpatia dels animals i protagonistes del conte. En Pere, qui viu a una cabana al bosc amb l'avi, decideix un dia desobeir les ordres de l'avi, que l'ha enviat a casa enfadat, i endinsar-se en la natura, on coneixerà altres éssers vius i, a l'hora, descobrirà emocions i sentiments com la por, el respecte, l'enginy o la reflexió.

L'entrada, que té un cost de 5 €, es pot reservar al web entrapolis.com o a la pàgina oficial de la campanya. El repte és omplir les 230 localitats disponibles a Sentmenat.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 11:56