37a Caminada nocturna de Sentmenat a Montserrat

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 00:00

La sortida serà a les 20 h del 3 de juny, des de la plaça de la Vila.

Ja es poden formalitzar les inscripcions a la 37a Caminada Sentmenat - Montserrat organitzada per la Secció Excursionista de la Societat Coral, la nit del 3 al 4 de juny. Es tracta d'una cita ja històrica, on persones de totes les edats i nivells esportius caminen plegats per camins, carrers, corriols i boscos fins a arribar al monestir. I tot això, de nit!

L'itinerari començarà a la plaça de la vila, a les vuit del vespre i els controls estaran ubicats a l'Hostal del Cim; a l'Obac, on s'oferirà per sopar begudes, fuet, cafè calent i galetes; a l'estació de Vacarisses; a Monistrol de Montserrat i, finalment, al Monestir de Montserrat, on hi haurà llimonada, xocolata i coca per a tots els participants. Cada control tindrà unes franges horàries d'obertura i tancament, així com provisions d'aigua per a tothom. Es calcula que l'arribada a la meta es farà entre les 5 i les 8 del matí.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 30 de maig amb la butlleta adjunta a la notícia. El preu de l'activitat és de 18 € pels socis de l'organització, 23 € per a les persones no sòcies i 8 € en cas de reservar plaça en l'autocar. Hi ha 150 llocs disponibles. Les persones que s'inscriguin més enllà de la data límit podran fer la caminada, però no tindran l'accés garantit a l'autocar de tornada. En sortiran dos des del monestir: el primer a les 6 del matí, un cop s'ompli, i el segon, en arribar l'escombra.

Tota la informació sobre la inscripció, el pagament i les normes està disponible a la butlleta adjunta a la notícia i, per ampliar-la, podeu trucar al 649 46 60 04 (Rossita) o al 637 40 55 24 (Francesca).

Darrera actualització: 15.05.2023 | 11:13