2n Dia Sense Fum a les escoles de Sentmenat

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 00:00

Per segon any la regidoria d'Educació i els centres educatius del poble han preparat el Dia Sense Fum, un dia en el qual convidem les famílies a deixar els cotxes a casa i accedir a les escoles i institut a peu, en bicicleta o patinet. Amb aquesta proposta farem visible que volem que Sentmenat sigui una mica més net, segur i sostenible i que amb accions senzilles com aquesta, entre tots ho podem aconseguir. Aquesta iniciativa va sorgir del Consell d'Infants i l'any passat va tenir molt bona acollida.

La jornada serà el pròxim dia 26 de maig durant tot el matí.

  • A cada centre hi haurà un espai d'aparcament per poder deixar patinets i bicicletes.
  • Hi haurà talls de carrers i tancament de zones d'aparcament properes als centres per facilitar que tothom hi pugui arribar amb seguretat.
  • Cada centre organitzarà al llarg del matí activitats relacionades amb la diada.
  • Per a tothom que vulgui arribar a les escoles d'infantil i primària tot passejant, l'associació Sentmenat bici us proposa quedar al Castell a les 8.30 h i anar tots en comitiva amb les bicicletes i els patinets fins al col·legi Ntra. Sra. del Pilar i l'escola Can Sorts, en aquest cas els infants han d'anar acompanyats d'algun adult que també participarà en l'activitat.


Esperem que aquesta jornada ens ajudi a canviar hàbits de mobilitat que ens han de beneficiar a tots i totes.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 10:58