Torna la Fira del Cargol de Sentmenat

Dijous, 7 de març de 2024 a les 00:00

Se celebrarà els dies 6 i 7 d'abril, al pavelló Primer de Maig.

Parades, espais de degustació i activitats familiars són tres de les propostes que acollirà la pròxima Fira del Cargol, un esdeveniment multisectorial anual que ofereix l'oportunitat de conèixer productors i comerços de proximitat, a banda de tastar els seus productes. L'Ajuntament de Sentmenat organitza, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants, la fira del 2024, que es farà el 6 i 7 d'abril durant tot el dia, al pavelló Primer de Maig.

Per descomptat, els cargols no hi faltaran perquè són el producte estrella, però a banda d'aquesta recepta tan tradicional, la fira mostrarà una varietat àmplia de plats i productes gastronòmics. També serà un espai on trobar els comerços locals de Sentmenat, descobrir què ofereixen i informar-se sobre els serveis que presten. I, a més, hi haurà un espai d'activitats infantils adaptades a diferents edats i comoditats familiars.

L'Ajuntament convida tota la població de Sentmenat a apropar-se al pavelló i participar d'un esdeveniment que celebra l'autenticitat i la riquesa del territori. Per a més informació, visita el web de la fira.

Darrera actualització: 07.03.2024 | 10:18