Arriba la Festa Major de Sentmenat!

Dijous, 31 d'agost de 2023 a les 11:00

De l’1 al 4 de setembre podreu gaudir de moltes activitats diferents sense sortir del municipi. Us convidem a sortir al carrer, omplim les places; retrobem-nos i gaudim de l’ambient festiu que impregna el poble durant aquests dies.

En cas de pluja, els actes programats a la plaça de la Vila es portaran a terme al pavelló Primer de Maig.

A Sentmenat tenim la sort de celebrar moltes festes al llarg de l’any, totes elles diferents i úniques. Festes de barris, d’entitats, diades o institucionals, ara bé, abans que el setembre ens porti de nou a la tardor, acomiadem l’estiu amb una bona Festa Major.

Fa mesos i mesos que estem esperant aquest gran moment. Tothom té ganes de saltar i ballar viure la música, l’esport i la cultura de casa nostra… La Festa Major és la festa de les festes. És la festa on tots i totes sortim al carrer a gaudir, i enguany hem treballat perquè cada sentmenatenc i sentmenatenca trobi el seu lloc en aquesta Festa Major.

Una Festa Major carregada d'activitats, tallers i concerts entre altres!

De l’1 al 4 de setembre teniu una cita amb la cultura i l'oci de proximitat. Enguany, podrem tornar a gaudir d'algunes de les activitats més esperades com la cercavila, la gimcana... D'altra banda, també tindrem actuacions de luxe! És el cas del pregó amb Pep Plaza, el concert de l’orquestra de cobla i de ball de Festa major, havaneres, les versions de Versión Imposible, i com no les Barrakes, entre d’altres.

Consulta el programa complet de la Festa Major i no et perdis cap activitat!

Viu la festa major 2023!

 

Darrera actualització: 31.08.2023 | 13:35