2 joves de Sentmenat participen al programa Singulars 2021 COME2INDUSTRY

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 00:00

El programa està gestionat pel Consell Comarcal, en coordinació amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sentmenat.

Dos joves de Sentmenat participen al Programa Singulars 2021 COME2INDUSTRY que impulsa el Consell Comarcal del Vallès Occidental en coordinació amb l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sentmenat. El projecte pretén reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. Va destinat a joves d'entre 16 i 29 anys, beneficiaris de Garantia Juvenil i inscrits com a demandants d'ocupació.

A partir d'aquest projecte formatiu d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educatiu, se'ls ofereix una formació professionalitzadora, pràctiques a empresa i activitats complementàries  per treballar les habilitats personals, amb tutories personalitzades i assessorament, acompanyament i seguiment al llarg de tot el procés.

Les línies de formació professionalitzadora són:

  • Programació i manteniment de robot.
  • Transformació digital i economia circular.
  • Comunitats virtuals i màrketing digital.
  • Confecció i publicació de pàgines web (certificat de professionalitat).

Aquestes formacions es complementen amb 80 h de pràctiques en empreses.

En el cas dels joves de Sentmenat, en ambdós casos han començat el curs de Confecció i Publicació de Pàgines Web aquest mes de març de 2022.

Darrera actualització: 14.03.2022 | 15:06