Seguim treballant!

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 00:00

Valoració Política sobre el transcurs de Juliol i Agost de 2019

Els socialistes de Sentmenat volem agrair infinitament la confiança dipositada. Hem tornat a guanyar vots, mantenim els 3 regidors i hem superat els 900 vots després de molts anys. Una confiança que no decebrem, treballant amb la mateixa il·lusió i compromís que hem tingut aquests quatre anys. Incidirem en tot el que puguem pel nostre poble i en temes nacionals continuarem representant als sentmenatencs d’esquerres no independentistes, ja que actualmente som l’única força no independentista de l’Ajuntament de Sentmenat.

La feina feta amb tanta dedicació ha tingut els seus resultats, hem demostrat que sabem, volem i podem fer-ho. En aquests 4 anys l’Ajuntament ha guanyat molt en aspectes socials, de promoció econòmica i de bon govern, com també hem tingut visió de futur en temes més urbans; així ho hem anat explicant aquests anys. Una feina molt dura, en molts casos picant molta pedra, que per fortuna el nou govern ja es trobarà feta, com ara el reasfaltatge, la nova coberta de l’Escola Can Sorts, el projecte de la Plaça Lluís Companys o el projecte de reforma del Pavelló de Can Sorts. Esperem que tinguin l’honradesa i l’ètica que diuen tenir i diguin en veu alta qui ha fet el què.

Hem treballat per un poble inclusiu, igualitari, sostenible, de progrés, educador i feminista. Ara, des de l’oposició, continuarem fent política local, la de carrer, aquests carrers que són de tots encara que alguns vulguin imposar que seran sempre seus. Seguirem treballant des de la proximitat i la transparència, que són alguns dels valors que ens han acompanyat sempre. Desitgem sort i encerts al nou govern i esperem que tingui la mateixa empenta i dedicació que hem tingut, perquè Sentmenat s’ho val, així com també esperem que es vegi més il·lusió i que s’acabi l’etapa de trencament de línies vermelles que hem hagut de patir alguns la passada legislatura. Governem per a tothom i tothom mereix el mateix respecte, ja que cadascun dels ciutadans de Sentmenat som subjectes dels mateixos drets i llibertats, que no es poden exercir en termes absoluts. Esperem que no ho oblidin i vetllarem perquè així sigui. Ara mateix sobren polítics ultres i en falten amb sentit comú, creiem que aquest hauria de ser el camí.

Tal com vam recordar al ple d’inici d’aquest mandat, recollint les paraules de la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet: “Ningún partido por si solo representa en exclusiva a España ni a ninguno de sus territorios, siempre hay un otro legítimo y distinto. Cada uno de nosotros somos del pueblo pero ninguno somos el pueblo”.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:40