Un govern municipal incapaç d’afrontar la crisi

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs Juliol i Agost de 2020

Ens trobem en uns moments excepcionals on el govern de Sentmenat no està a l’alçada d’aquestes circumstancies. Hem pogut observar que no s’ha realitzat cap manteniment com l’arranjament i neteja dels parcs infantils, incapacitat de gestionar l’obertura de la piscina quan altres municipis ja fa temps que estan funcionant com, per exemple, Polinyà.

També estem esperant mesures contundents per fer front al COVID19 com, per exemple, pla de xoc del consell comarcal, subvencions extraordinàries, convocar mesa de salut i altres que ja vàrem proposar al equip de govern.

La gestió del casal d’estiu per part de l’ajuntament és pèssima degut a que han suprimit el servei d’acollida i el de menjador que ha obligat a molts pares i mares ha buscar alternatives tant en el poble com fora. A més a més, a data 29/07 (començament del casal) els pares i mares encara no saben ni que els hi costarà ni quan l’han de pagar.

Per altra banda, les herbes envaeixen els parcs, voreres, espais que dificulten la visibilitat als vehicles,.... demostrant una falta important de manteniment al respecte. L’alcalde s’excusa que degut el COVID19 i les abundants pluges (registres que no es donaven en 100 anys, paraules de l’alcalde) però la veritat, si ens donem una volta per els pobles del Pirineu (registres molt superiors que aquí), amb menys recursos que Sentmenat, ho tenen tot ben cuidat e inclòs han tingut temps per posar testos amb flors.

Volem aprofitar aquest espai per informar el que vàrem explicar per les xarxes socials. Des de Junts per Sentmenat hem presentat un recurs de reposició degut a uns nomenaments que van tenir informe negatiu dels tècnics. Depenent del sentit de la resolució valorarem l’opció d’interposar un recurs contenciós administratiu o anar al síndic de greuges. En l’últim ple el senyor Vilchez va comentar que no s’havia de judicialitzar la política, que parli amb la seva companya la senyora Navarrete. Es veu que tenen doble vara de mesurar i impunitat per fer el que volen ja que varen treure ferro dels informes tècnics, com si no anés amb ells. Volem recalcar que estem en contra del procediment i no de les persones que estan proposades per aquests llocs de treball.

També volem aprofitar per donar tot el nostre recolzament tant a la Queralt Casoliva, regidora de la CUP a Sentmenat, com les 5 companyes que han estat citades a declarar en qualitat de pertinença a grup terrorista. Ens teniu al vostre costat. Per finalitzar, desitjar-vos unes bones vacances d’estiu i, sobretot, cuideu-vos i no relaxeu les mesures d’higiene per combatre el COVID19.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 09:25