Treballem per Sentmenat de manera constructiva

Dimarts, 31 de desembre de 2019 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Novembre i Desembre de 2019

En el darrer ple extraordinari celebrat el 19 de desembre, s'ha aprovat el pressupost municipal 2020 amb el suport del nostre grup, donat que l'actual equip de govern ha acceptat la totalitat de les nostres propostes d'inversions per executar-les durant aquest any. Les mateixes són les següents:

  • Arranjar i asfaltar, fins tenir el nou projecte integral d'asfalt d'alguns carrers de Can Baixeres, Can Palau, Casc Antic, Urbanitzacions, Polígons Industrials.
  • Il·luminació dels rètols de la façana de les dependències de la Policia Local, així com acabar l'enjardinament del pati interior i el seu mobiliari.
  • Enllumenar el rètol del nom de SENTMENAT segons les commemoracions i reivindicacions del dia mundial que correspongui, com per exemple el dia de la violència masclista (lila), per la llibertat dels presos i preses politiques (groc), pel dia de l'orgull LGTBI (irisada)...i l'enjardinament dels tòtems d'entrada al municipi.
  • Acabar l'obra de la reparació de les humitats i el canvi de finestres del local municipal de la "Casa d'Andalusia".  
  • Arranjament de la porta del cementiri i algun dels seus accessos.
  • Mantenir i seguir apostant pel Festival d'Arpa a Sentmenat.
  • Fer l'estudi dels usos del terreny de Can Verneda (al costat del camp de futbol), per aparcaments i possible ubicació del mercat setmanal.
  • Dins del Pla Local de Seguretat Viària, fer l'arranjament de l'aparcament del costat de l'Escola de Can Sorts i treure les tanques grogues, per evitar que s'aparqui davant de l'escola i posar pilones o altres solucions definitives.
  • Propostes per quan surtin les subvencions de la Diputació de Barcelona per aquest mandat i que es tirin endavant dos projectes vitals per Sentmenat: El Centre d'Art Contemporani per a nens i nenes i escola de música a Cal Milionari i l'ampliació de l'edifici de l'Ajuntament a la Plaça de la Vila.

Així mateix, els Pressupostos son bastant continuistes respecte als aprovats per l'anterior govern per l'any 2019 i que els grups d'ACS i ERC varen votar en contra. Nosaltres des de l'oposició hem exercit una acció de responsabilitat i coherència estiguem on estiguem pel bé de Sentmenat. Dit això, farem un seguiment actiu i de fiscalització de l'execució d'aquest pressupost tan en l'àmbit de la despesa corrent com a les inversions.

A l'àmbit de la Política Nacional, celebrem la resolució del Parlament Europeu respecte als Eurodiputats independentistes.

Finalment, volem desitjar-vos un BON ANY 2020!!

Junts per Sentmenat

Darrera actualització: 22.01.2020 | 14:07