Comencem una nova etapa

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 00:00

Valoració Política sobre el transcurs de Juliol i Agost de 2019

Després de les passades eleccions municipals, els resultats ens van proporcionar dos regidors, el Jordi i la Bibiana, i la responsabilitat d’assumir responsabilitats de govern.

Vam decidir formar part de l’opció més d’esquerres i renovadora perquè creiem que a Sentmenat li feia falta un canvi molt important. Ja fa massa anys que estem a la cua de tots el pobles del voltant.

Hem fet govern amb l’Assemblea Ciutadana i la CUP per poder fer polítiques d’esquerres i aconseguir a mig termini un poble republicà.

Fem el govern amb gent que creiem honesta i ens genera confiança per aconseguir un equip compacte i amb il·lusió.

Hem acordat un pla d’actuació municipal molt ambiciós, amb el que volem que el poble guanyi molta vida, amb el que gestionarem el que mai s’ha gestionat, explicarem la disciplina urbanística, vetllarem per cada un dels sentmenatencs i amb el que serem transparents en informació, en gestió i en despesa.

Ens hem responsabilitzat de les regidories per les quals ens veiem més preparats i ens sentim més motivats.

El Jordi Mercadé en l’àmbit d’Urbanisme, Obres Públiques, Seguretat Ciutadana i Joventut, i la Bibiana en tot l’àmbit de Benestar Social, és a dir, Serveis Socials, Salut, Gent Gran, Igualtat, Civisme i Solidaritat.

Només entrar a l’Ajuntament ens hem hagut d’enfrontar amb irregularitats i deficiències que hem mirat de resoldre i que de mica en mica anirem millorant.

En el pocs dies que portem governant, s’han fet moltes actuacions sobretot en l’àmbit d’Obres, Salut, Serveis Socials, igualtat i Civisme. A curt i mig termini es veurà com es posen en marxa moltes millores i sobretot un canvi en la manera de fer les coses.

Ens fa molta il·lusió formar part d’aquest govern i només dir-vos que tots aquells que heu confiat en nosaltres ens agradaria que us sentíssiu orgullosos d’haver-ho fet.

Volem un Sentmenat millor, i esperit i esforç no ens en faltaran mai.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:39