Són temps difícils

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Setembre a Octubre de 2020

Son temps difícils els actuals, la covid 19 ha suposat la pèrdua de moltes persones i a hores d’ara continua sent un perill arreu del mon, una amenaça que ens obliga a tots a extremar les mesures d’higiene i seguretat.

El nostre municipi ha passat la primera onada sense haver de lamentar pèrdues i d’una manera exemplar, gràcies a l’esforç de tots i totes: de la ciutadania, dels empleats de l’ajuntament i del govern, però ara cal continuar sent curosos, respectant les mesures i protegint-nos i cal no baixar la guardia.

Aquesta pandemia no ha acabat i les circumstàncies han comportat mesures més estrictes, fet que ha comportat la suspensió de moltes activitats, la cancel·lació de la festa major i fins i tot ens recomanen prescindir de gestos tant necessaris i arrelats a la nostra cultura, com abraçades i petons de carinyo i suport amb els nostres familiars i amics.

Tot i així, i a pesar de les dificultats, Sentmenat no s’ha aturat ni s’aturarà, hem continuat i continuarem treballant com ho hem fet des del primer dia, per millorar el poble i la qualitat de vida de les vilatanes i vilatans. Son moltes les accions que s’han anat portant a terme i que heu pogut anar veient, des d’obres a carrers, substitució de jocs infantils, desbrossades i neteges d’espais verds i terrenys, manteniments i obertures de franges contra incendis, reparació de diversos camins, esporgues de l’arbrat, desinfectacions…

I molts els projectes que s’estan treballant, com per exemple el de la recuperació de la riera, el projecte del Parc d’aigües, el de recuperació dels jardins de l’antiga rectoria, la peatonalització del casc antic….

Malauradament, davant l’esforç que fent tots, els partits de l’oposició, PSC i JXS, han estat fent i continuen fent l’únic que se’ls dona be i al que estan acostumats, cacarellar molt i patalejar més.

Davant, per exemple, l’ajut aprovat per l’actual govern per donar suport al comerç i la petita empresa en l’actual crisi, ells ens acusen de donar ajuts insuficients. I nosaltres preguntem: on estaven els ajuts i la preocupació per l’empresa o el comerç de l’anterior govern? On estaven les seves idees o Plans de millora? I les seves subvencions? On estava el suport de vostès a la crisi econòmica del 2010, i on estava la responsabilitat i preocupació d’aquests partits per les famílies, quan en l’anterior mandat sense cap pandemia, ni dificultat, van deixar sense aliments a les famílies usuàries de serveis socials? Mai anteriorment, tot i les crisis patides i la situació precària del comerç i l’empresa, cap govern de Sentmenat va aprovar cap ajut.

Senyors de l’oposició, la mentida, per molt que sigui milions de vegades repetida, no es converteix en certa. Poden vostès continuar amb la seva política electoralista i mentidera, que en tant nosaltres continuarem treballant per tirar endavant les idees i projectes de millora que tenim, lluitant cada dia per aconseguir fites tant importants com la recentment assolida de construcció de la nova escola i vetllant per la cura de les vilatanes i vilatans que es prioritat.

Entre totes i tots ens ensortirem!

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:38