Un 2020 ple de reptes, millores i futur

Dimarts, 31 de desembre de 2019 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de novembre i desembre de 2019.

Encarem aquest 2020 amb moltes ganes de treballar i donar sortida a les mancances que avui dia pateix el nostre municipi.

Amb el primer pressupost de l’equip de govern format per ACS, ERC i CUP volem treballar per recuperar Sentmenat a curt, mitjà, i llarg termini. A curt termini cal finalitzant obres ja iniciades com la de l’asfaltat i millora d’alguns carrers. Però també l’arranjament de la plaça Lluís Companys i del pavelló de Can Sorts, seguir posant al dia els parcs de jocs infantils com ja s’ha fet a Can Canyameres, Pedrasanta, Can Vinyals o Can Palau, crear i recuperar zones enjardinades i millorar el manteniment de les zones verdes, la neteja del nostre poble, la realització de les franges contra incendis, camins i la millora del nucli urbà, seguir dinamitzant l’activitat lúdica/ festiva i cultural de Sentmenat intentant ampliar l’oferta i generar activitats que donin vida a la plaça de la vila i al nostre poble.

És necessari iniciar un pla que permeti mantenir i millorar els nostres edificis públics, la majoria d’ells avui pateixen moltes deficiències en aquest sentit. Com per exemple els pavellons, que cal posar al dia per poder realitzar les activitats esportives amb major comoditat i seguretat. Ampliarem la plantilla per donar un millor servei a la ciutadania, hi havia una demora de gairebé 2 anys en l’atorgament de les llicències d’obres que hem aconseguit rebaixar però que cal solucionar totalment el més aviat millor. D’altra banda, l’ajuntament de Sentmenat està sospès en transparència, la intenció és fer un salt qualitatiu en aquest sentit.

Aquests són alguns exemples de les tasques a realitzar durant aquest 2020. Però tenim reptes molt importants a realitzar a mitjà i llarg termini, entre d’altres, volem endegar nous projectes com podria ser el d’un nou edifici polivalent d’arxiu municipal, la realització d’un parc amb jocs d’aigua, nou projecte d’asfaltat i millora de carrers, ampliació del mateix ajuntament, projecte de recuperació de la riera com a eix vertebrador i de comunicació del medi natural i urbà, peatonalització i eliminació de barreres arquitectòniques. Fer de Sentmenat un poble més atractiu per a impulsar la creació de nou comerç i activitat empresarial per crear nous llocs de treball. I sobretot, cal lluitar per dotar Sentmenat dels serveis que mereix, i que no té. Cal reclamar que es tingui en compte el nostre poble a l’hora de generar nous equipaments i infraestructures que depenen d’altres estaments. La construcció d’una nova escola i la realització de la variant són dues de les qüestions més importants que cal resoldre per poder fer de Sentmenat un poble més digne. Infraestructures que als pobles veïns ja existeixen, i que en el nostre cas són imprescindibles per millorar la qualitat de vida de totes nosaltres. Per aquest motiu ja hem mantingut vàries reunions amb els organismes competents i no pararem de reivindicar i demanar aquestes i d’altres necessitats.

Encarem aquest any nou amb moltes ganes de treballar, aquest serà un any ple de lluites, alegre i combatiu! Visca Sentmenat!

Darrera actualització: 22.01.2020 | 14:07