L’Espai Jove continua amb la campanya La Tèxtil a casa

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 00:00

L'Espai Jove la Tèxtil manté la programació d'activitats en línia per joves durant el confinament a través de les seves xarxes socials (Instagram @espaijovesentmenat i Facebook @JovesSentmenat)

L'Espai Jove la Tèxtil que va aturar la seva dinàmica normal produïda per l'actual crisi sanitària per la Covid-19, ofereix des del mes d'abril activitats en línia per als/les joves. Amb la campanya "La Tèxtil a casa", l'Espai Jove segueix treballant a distància per mantenir un feedback constant amb els i les joves i les seves famílies, amb propostes d'activitats, acompanyades de consells de salut i reptes per aquests dies de confinament.

La programació de juny proposa activitats tots els dissabtes: jocs en línia, receptes saludables, un trivial de cançons, etc. i els dimarts, planteja reptes amb les propostes fetes pels mateixos joves. Totes les persones interessades a fer una proposta d’activitat en línia es poden posar en contacte amb l’Espai Jove a través de les seves xarxes socials.

La campanya #LaTèxtilacasa també va oferir durant el mes de maig consells de salut per ajudar als i les joves de Sentmenat a passar el confinament, elaborat per la psicòloga municipal Sílvia Ciprés.

 

Darrera actualització: 10.06.2020 | 11:24