Equipaments municipals

 • Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila

  La Biblioteca és un espai de cultura, d’estudi i una aposta pels nous temps. Les noves tecnologies es combinen amb l’hàbit de la lectura, la consulta de catàlegs o la recerca d’informació.

  937 152 300
 • Camp municipal de Futbol Camp municipal de Futbol

  Conjunt compost per un camp de futbol amb gespa artificial, grades amb espais complementaris (vestidors, magatzems, farmaciola...) i enllumenat exterior que es gestionen de forma integrada per l’ajuntament. Tot i que és un espais de lliure accés, s’utilitza majoritàriament per esportistes aficionat al futbol.

 • Cementiri municipal Cementiri municipal

  Cementiri de titularitat municipal d’estil modernista

  Horari
  Dissabtes, de 10 a 18 h.
  Diumenges, de 10 a 13 h.

 • Centre d'Assistència Primària Centre d'Assistència Primària

  L’atenció primària de la salut és el primer nivell d’accés dels ciutadans a l’assistència sanitària.

  En el Centre d’assistència treballen els professionals de la salut per ajudar-nos, i és aquí on ens hem de dirigir quan tenim un problema de salut o si volem prevenir-lo. L’equip de professionals sanitaris ofereixen un tracte personalitzat i de confiança. És el primer lloc on t’has d’adreçar quan tenim alguna urgència dins l’horari d’atenció establert.

  937 154 000
 • Centre d'entitats Centre d'Entitats

  Al Centre d'Entitats s’hi troben ubicades diferents entitats del municipi que disposen d’un espai de reunió on poden desenvolupar part de la seva activitat cultural, esportiva, social

 • Centre esportiu Tèxtil Besòs Centre esportiu Tèxtil Besòs

  Conjunt esportiu adaptat per a la pràctica de diferents esports equipat amb diferents espais polivalents i espais complementaris (vestidors, magatzems, farmaciola...) i enllumenat interior que es gestionen de forma integrada per l’ajuntament. Tot i que són espais de lliure accés, son utilitzats majoritàriament per esportistes aficionats al hoquei, patinatge artístic, Judo, gimnàstica...

 • Complex esportiu municipal Complex esportiu municipal

  Piscina climatitzada de 25m, piscina d'aprenentatge, sala de fitness muscular i cardiovascular, sala d'activitats dirigides, sala de cycling, sauna finlandesa, bany de vapor, amplis vestidors, vestidors per a grups, pistes de pàdel i de tennis i solàrium natural amb gespa

  A més de 50 activitats dirigides (pilates, body pump, cilcin....)

  Pàrquing gratuït.

  937 222 516
 • Deixalleria municipal Deixalleria municipal

  La Deixalleria és l'espai on s'han de dipositar totes les deixalles que no poden ser abocades directament als contenidors de matèria selectiva que hi ha al carrer. És a dir: mobles, electrodomèstics, piles, olis...

  A més, si heu de dipositar mobles o electrodomèstics de gran volum, podeu trucar i els vindran a buscar a casa vostra.

  937 153 227
 • Escola Bressol Sentmenuts Escola Bressol Sentmenuts

  L'escola bressol municipal Sentmenuts és un espai pensat per a què els infants puguin crear, experimentar, relacionar-se i créixer en un ambient d'autonomia i afecte. Les seves característiques afavoreixen un entorn natural, proper i acollidor.

  937 151 906
 • Escola d'adults Escola d'adults
  937 153 030
 • Escola de Can Sorts Escola de Can Sorts

  L'escola de Can Sorts és un centre d'educació infantil i primària ubicat al barri de Can Palau en un edifici de dues plantes. El centre, compta amb diferents aules per als cursos de P3 a 6è, aula de música-audiovisual, aula de plàstica, de psicomotricitat, d'informàtica, biblioteca, aules de petits grups, menjador, cuina, gimnàs amb escenari i despatx per a l'AMPA, entre altres

  937 153 422
 • Espai Joan Font Espai Joan Font

  En aquest espai s'hi troba el Taller d'Art de Sentmenat que es dedica a la difusió artística. S'hi realitzen cursos de diferents disciplines artístiques i d'altres activitats vinculades al món de l'art

 • Espai Jove Espai Jove La Tèxtil

  L'Espai Jove La Tèxtil de Sentmenat és un espai pels joves del poble, i ha estat pensat perquè sigui el seu espai de referència, punt de trobada i per a poder realitzar-hi activitats de lleure, culturals, formatives, etc.

  Horari: de dilluns a dijous de 17 a 20h. Divendres i dissabtes de 17 a 21h.

  93 715 30 30
 • Espai cultural Ecus Espai cultural Sala Ecus

  L'espai Cultural i de Serveis és l'equipament que acull una sala d'actes polivalent, preparada per acollir exposicions i diferents activitats de caràcter social i cultural com xerrades o conferències.

 • Institut de Sentmenat Institut de Sentmenat

  L'Institut Sentmenat és el centre d’educació secundària de Sentmenat. Com a tal, s’imparteixen els ensenyaments secundaris obligatoris (ESO) i ensenyaments secundaris post-obligatoris (Batxillerat).

  937 150 936
 • Jutjat de Pau

  Al jutjat de pau es poden fer tràmits de registre civil com ara partides de naixement i de defunció, casaments, ... i obtenir els corresponents certificats.

  93 715 11 01
 • Local social de Can Canyameres Local social de Can Canyameres

  Es tracta d’un equipament municipal per a ús de l’associació de veïns, destinat a reunions i seus de la junta, actes festius, activitats, etc.. de la pròpia associació.

 • Local social de Can Vinyals Local social de Can Vinyals

  Es tracta d’un equipament municipal per a ús de l’associació de veïns, destinat a reunions i seus de la junta, actes festius, activitats, etc.. de la pròpia associació.

 • Local social de Pedra Santa Local social de Pedra Santa

  Es tracta d’un equipament municipal per a ús de l’associació de veïns, destinat a reunions i seus de la junta, actes festius, activitats, etc.. de la pròpia associació.

 • Oficina de recaptació Oficina de recaptació

  L’organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) és un organisme autònom local de la Diputació de Barcelona.
  Creat en 1988, la seva finalitat és dur a terme la gestió i la recaptació dels ingressos de dret públic de les entitats locals i altres organismes de la província que així ho sol·licitin.

  937 153 036
Darrera actualització: 16.03.2020 | 22:39
Darrera actualització: 16.03.2020 | 22:39