Sos Refugiados Barcelona dona les gràcies a Sentmenat

Dijous, 7 de maig de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament ha rebut un escrit d'agraïment per la ràpida resposta i per ajudar en la confecció de les mascaretes.

Sos Refugiados Barcelona ha fet arribar un escrit d'agraïment a l'Ajuntament de Sentmenat.

El text ressalta que de part de tot l'equip es vol agrair "amb tot el cor la ràpida resposta" i el fet d'ajudar "d'una manera tan bonica i solidària en la confecció de les mascaretes". I segueix:

"Les persones refugiades abandonades als camps de Grècia us ho agrairan des de la distància. Quan les rebin, aquestes persones se sentiran més acompanyades i menys oblidades, i els ajudarem amb el nostre granet de sorra a sentir-se una mica  millor en aquests moments difícils.

Volem fer-vos saber que formeu part de la gran xarxa de persones i col·lectius que de forma desinteressada han col·laborat amb nosaltres, i us les volem mencionar, perquè així fem visible aquesta meravellosa xarxa creada en moments de màxima necessitat col·lectiva. Hi sou vosaltres (l´Ajuntament de Sentmenat), Voluntaris Mascaretes, Cosidores de Sant Andreu, Xarxa de Nou Barris,Top Manta, Ribas &Casals, 3 cosidores independents (Tropidelia, dobleeme_diseno i Valentinaranieri_ph), i una cosidora que treballa per Inditex.
Sense allargar-nos més, només dir-vos que mil gràcies per la vostra brutal tasca i col·laboració, i que esperem i així serà, veure´ns i coincidir en més accions creadores d´un món millor".

Orgull de Sentmenat!

Darrera actualització: 10.06.2020 | 11:47