Més d’un centenar de test d'antígens realitzats al polígon de Sentmenat per controlar possibles punts d'infecció

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00

Gràcies al programa “PIMEC COVID FREE” de PIMEC, subvencionat per l'Ajuntament i amb la col·laboració del Consell Comarcal, es van realitzar 129 tests el passat dilluns 18 de gener. El programa té com a objectiu la reducció i control de possibles punts d'infecció a l'àmbit industrial. De les 129 persones que es van realitzar el test, únicament 1 va donar positiu en COVID-19.

El programa es va efectuar exclusivament per realitzar tests a treballadores i treballadors del polígon industrial i empreses dels entorns, de forma totalment gratuita per autònoms i petites i mitjanes empreses, i amb un cost reduït per empreses grans, gràcies a una subvenció de l'Ajuntament de Sentmenat de 3.902,25 euros per promocionar la seva participació. En total es van fer 129 tests, per autònoms i treballadors de 15 empreses diferents, dels quals només va sortir un positiu.

Les autoritats que van donar suport a la jornada foren, l’alcalde Marc Verneda per part de l’Ajuntament; Miguel Martínez, delegat territorial de PIMEC; Jordi Pareras, de l'empresa Mecman i vocal de la junta de Sentmenat Empresarial.

Des de l’Ajuntament es fa una valoració molt positiva de la iniciativa que reafirma la bona feina i els esforços que s'estan realitzant a les zones industrials del municipi en tasques de seguiment del protocol i desinfecció.

 

Darrera actualització: 21.01.2021 | 09:15

Imatges

test2